Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

De DentiQ Tulpencursus gaat weer van start!

15-2-2017
Nieuwsafbeelding
Op zondag 26 maart 2017 start de DentiQ Tulpencursus weer bij MHV Maarssen. Gedurende de Tulpencursus kunnen kinderen van 6 jaar kennismaken met de hockeysport op MHV Maarssen. Kinderen van 5 jaar die vóór 1 oktober aanstaande 6 worden, zijn ook van harte welkom.


Een leuke teamsport

Hockey is een gezellige sport, waarbij de kinderen in een team met jongens of meisjes spelen. Ze zijn buiten actief bezig en leren weer veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen. Kinderen kunnen in 2017/2018 als Benjamin hockeyen bij MHV Maarssen als ze 6 jaar zijn (vóór 1 oktober 2017).

De kinderen worden tijdens de DentiQ Tulpencursus getraind door junioren, die zelf ook bij MHV Maarssen spelen. Met veel enthousiasme zullen de junioren de kinderen het plezier van het hockeyen bijbrengen. Indien nodig zijn er leen-hockeysticks aanwezig.


Data DentiQ Tulpencursus:


De DentiQ Tulpencursus is verdeeld over drie ochtenden:

• Zondag 26 maart 2017 (Openingsdag), groepsindeling voor de Tulpencursus voor alle kinderen tussen 9:00 en 10:00; de training vindt plaats van 10:00 tot 11:00.

• Zondag 2 april 2017, tweede trainingsdag, van 10:00 tot 11:00.

• Zondag 9 april 2017, derde en laatste trainingsdag, de training vindt plaats van 10:00 uur tot 11:00 uur. De Tulpencursus wordt deze dag feestelijk afgesloten met een diploma en zal hiermee tot circa 12:00 duren.


Inschrijven

Inschrijven voor de Tulpencursus kan via het inschrijfformulier op de website tot vrijdag 17 maart 2017. Hierbij kiezen voor ´DentiQ Tulpencursus´. Meedoen met de DentiQ Tulpencursus is geheel gratis en verplicht tot niets!


Indeling groepjes

Wil uw kind graag bij vriendjes of vriendinnetjes in het groepje, dan kunnen de kinderen zich op 26 maart als groepje bij de aanmeldtafel melden. Wij zullen ons best doen om bij de indeling rekening te houden met ieders wensen. De groepjes bestaan uit ongeveer 8 kinderen.


Lid worden

Als de Tulpencursus goed is bevallen, dan kunt u uw kind, aansluitend aan de Tulpencursus, inschrijven voor het lidmaatschap van MHV Maarssen. Nadere informatie daarover volgt nog. Inschrijven kan tot 7 mei 2017. Medio juni zal vanuit MHV Maarssen duidelijkheid over de inschrijving worden gegeven.


Houd bij de inschrijving rekening met de volgende zaken:

• Voor het hockeyseizoen 2017-2018 kan MHV 81 jeugdspelers in de jongste leeftijdscategorie (Benjamins) toelaten.

• Het eerste jaar van lidmaatschap trainen de Benjamins op de vrijdagmiddag in hun nog te vormen teams.

• Teams worden op 23 juni 2017 op de jaarlijks terugkerende Benjamins BBQ definitief gevormd door de Technische Commissie.

• Als het aantal aanmeldingen de plaatsingsmogelijkheid overschrijdt, zal toelating als lid plaatsvinden na afweging van de volgende criteria:

- Woonachtig in Maarssen-dorp, Maarssenbroek, Maarsseveen, Tienhoven en Oud Zuilen;

- Kinderen van ouders, of kinderen zelf, die zich reeds structureel als vrijwilliger actief inzetten voor MHV Maarssen, of hiertoe een concrete toezegging hebben gedaan, anders dan alleen voor het eigen team, of het team van het eigen kind;

- Kinderen van ouders en/of broertjes/zusjes die reeds spelend lid zijn van MHV Maarssen.


Indien uw kind niet toegelaten kan worden, kunt u ervoor kiezen hem of haar op de wachtlijst te laten plaatsen. Klik hier voor meer informatie hierover of bekijk dit op de site via Lidmaatschap -> Wachtlijstbeleid.


We zien jullie graag op de Tulpencursus Openingsdag op 26 maart aanstaande!


De Tulpencursus Commissie