Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

MHV maakt zich weer sterk voor Ruurd en Kika

26-3-2017
Nieuwsafbeelding
Bij Ruurd van Besouw (15 jaar), oud-speler van MHV, is in januari 2015 botkanker geconstateerd. Hij heeft meer dan 2 jaar chemokuren en bestralingen ondergaan. Sporten kan en mag hij niet meer. Helaas zijn de tumoren meerdere keren teruggekomen. Ondanks al die tegenslagen blijft Ruurd de strijd aangaan ook al blijft de toekomst onzeker. 


Ruurd probeert zich zo veel mogelijk te richten op leuke en positieve dingen, waar hij energie van krijgt. Eén van die dingen is de Run for Kika die op 11 juni a.s. wordt georganiseerd in het Maximapark in Utrecht. Dit is een sponsorloop met als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor verder onderzoek naar kinderkanker, met als doel het genezingspercentage van kinderkanker te verbeteren van 75% nu naar 95% in 2025.


Na het succes van de 2 voorgaande jaren (meer dan EUR 46.800 opgehaald in totaal!) is er ook dit jaar een team samengesteld "Run for Ruurd”, dat bestaat uit mensen die om Ruurd en zijn familie heen staan (vrienden, basisschool KBS Franciscus, schaakclub Vegtlust, hockeyclub MHV, Niftarlake college etc). 
Vanuit MHV zijn er -net als vorige jaren - al aanmeldingen van leden en ouders!! Allemaal gaan zij mee hardlopen op 11 juni in het team ‘Run for Ruurd’. Inmiddels zijn er al meer dan 100 renners aangemeld in het team en staat de sponsorteller al op meer dan EUR 9.000! 


Aanmelden voor het team van Ruurd kan nog steeds, graag zelfs, via https://www.runforkika.nl/doe-mee. Het trainen doen ze zelf, bij het laten stijgen van hun sponsorteller voor KiKa hebben ze jullie hulp nodig. 


Je kan de MHV-lopers ook gemakkelijk en snel sponsoren. Ga naar www.runforkika.nl/sponsor-nu selecteer de naam van een MHV-loper óf van het team Run for Ruurd (https://www.runforkika.nl/run-for-ruurd) en vul het sponsorformulier in.


Samen helpen we kinderkanker de wereld uit!!

Alvast heel erg bedankt!

Sportieve groet, Team Run for Ruurd