Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

Wie helpt om Australische hoofdklasse speler naar MHV te halen?!

22-4-2017
Hallo MHVers!


Zoals misschien een aantal mensen wel weten ben ik 2 jaar geleden een paar maanden in Australië geweest om daar te hockeyen. Nu wil één van mijn aussi vrienden/mate’s Will Crosbie komend seizoen ook naar Nederland komen om te hockeyen en cultuur op te snuiven. Hij zou het leuk vinden om naar onze club te komen en voor ons te hockeyen. Wat voor H1 maar ook voor de rest van de club een hele mooie kans is omdat hij een erg goeie speler/coach en scheids is. Hij speelt namelijk premier league (hoofdklasse) in Australië wat hier ongeveer het niveau van overgangsklasse is. Hij is ook afgelopen seizoen geselecteerd geweest voor Victorian under 21 (provincie team voor onder de 21).


Maar goed dit is allemaal heel leuk en aardig maar wat wil ik nou?  Ik wil graag dat Will naar onze club kan komen en voor ons kan spelen. Hier heeft hij alleen voor komend seizoen wel wat dingen voor nodig en ik hoop dat wij samen als club dit voor hem kunnen bieden.

  • Woonruimte: hij heeft een plek nodig om te slapen. Dit kan een kamer zijn waar vroeger de kinderen lagen die nu het huis uit zijn of misschien heeft iemand een huis over (hahaha je weet het nooit). Dit hoeft natuurlijk niet als een hotel gezien te worden hij wil graag er wat voor terug doen (schoonmaken, oppassen op kinderen, koken enz.)
  • Een baan: naast coachen en training geven zou hij erg gebaat zijn met een baan voor overdag. Hij studeert product design maar het hoeft natuurlijk daar niets mee te maken te hebben het kan echt van alles zijn.
  • Een persoonlijke sponsor: Dit is een erg goeie speler en een uitgelichte kans voor een bedrijf om hier gebruik van te maken. Hierbij kan gedacht worden aan een logo op kleding of gebruik van bepaalde artikelen. Het kan zo gek gemaakt worden als het bedrijf wil.

Ik heb nu een hele hoop verteld over hem en wat ik graag zou willen maar het is natuurlijk fijn om ook wat van hem te horen dus klik op de bijlage onderaan de mail voor een stukje van Will. 


Ik hoop dat we samen als MHV dit kunnen oppakken en hem hier volgend jaar kunnen huisvesten en het een super mooi jaar voor hem van kunnen maken. Als u denkt te kunnen helpen met een van deze vragen of kennissen/vrienden hebt die kunnen helpen laat het me dan graag weten.

Zo doen we dat op MHV!


Ties Godefrooij (Heren 1)
0644942024