De DentiQ-Tulpencursus gaat weer van start!

17-2-2018
Op zondag 25 maart 2018 start weer de DentiQ-Tulpencursus bij MHV Maarssen. Gedurende de Tulpencursus kunnen kinderen van 6 jaar kennismaken met de hockeysport op MHV Maarssen. Kinderen van 5 jaar die vóór 1 oktober aanstaande 6 worden, zijn ook van harte welkom.


Een leuke teamsport

Hockey is een gezellige sport, waarbij de kinderen in een team met jongens of meisjes spelen. Ze zijn buiten actief bezig en leren weer veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen. Kinderen kunnen in seizoen 2018-2019 als Benjamin hockeyen bij MHV Maarssen als ze 6 jaar zijn (vóór 1 oktober 2018).

De kinderen worden tijdens de DentiQ Tulpencursus getraind door junioren, die zelf ook bij MHV Maarssen spelen. Met veel enthousiasme zullen de junioren van onze familieclub de nieuwe kinderen het plezier van het hockeyen bijbrengen. Indien nodig zijn er leen-hockeysticks aanwezig.


Data DentiQ-Tulpencursus

De DentiQ-Tulpencursus is verdeeld over drie ochtenden:

Zondag 25 maart 2018 (Openingsdag), groepsindeling voor de Tulpencursus voor alle kinderen tussen 9.00 uur en 10.00 uur; de training vindt plaats van 10.00 uur tot 11.00 uur.

Zondag 8 april 2018, tweede trainingsdag, van 10.00 uur tot 11.00 uur.

Zondag 15 april 2018, derde en laatste trainingsdag, de training vindt plaats van 10.00 uur tot 11.00 uur. De Tulpencursus wordt deze dag feestelijk afgesloten en zal hiermee tot circa 12.00 uur duren.


Inschrijven

Inschrijven voor de Tulpencursus kan via het inschrijfformulier op de website tot vrijdag 16 maart 2017. Hierbij kiezen voor ´DentiQ-Tulpencursus´. Meedoen met de DentiQ-Tulpencursus is geheel gratis en verplicht tot niets!


Indeling groepjes

Wilt uw kind graag bij vriendjes of vriendinnetjes in het groepje, dan kunnen de kinderen zich op 25 maart als groepje bij de aanmeldtafel melden. Wij zullen ons best doen om bij de indeling rekening te houden met ieders wensen. De groepjes bestaan uit ongeveer 8 kinderen.


Lid worden

Als de Tulpencursus goed is bevallen, dan kunt u uw kind, aansluitend aan de Tulpencursus, inschrijven voor het lidmaatschap van MHV Maarssen. Nadere informatie daarover volgt nog. Inschrijven kan tot 7 mei 2018. Medio juni zal vanuit MHV Maarssen duidelijkheid over de inschrijving worden gegeven.


Houd bij de inschrijving rekening met de volgende zaken:


Voor het hockeyseizoen 2018-2019 kan MHV 81 jeugdspelers in de jongste leeftijdscategorie (Benjamins) toelaten. 


Het eerste jaar van lidmaatschap trainen de Benjamins op de woensdagmiddag in hun nog te vormen teams.


Teams worden op uiterlijk 29 juni 2018 op de jaarlijks terugkerende Benjamins-Welkom-BBQ gevormd.


Als het aantal aanmeldingen de plaatsingsmogelijkheid overschrijdt, zal toelating als lid plaatsvinden na afweging van de volgende criteria:


Woonachtig in Maarssen-dorp, Maarssenbroek, Maarsseveen, Tienhoven en Oud Zuilen;


Kinderen van ouders, of kinderen zelf, die zich reeds structureel als vrijwilliger actief inzetten voor MHV Maarssen, of hiertoe een concrete toezegging hebben gedaan, anders dan alleen voor het eigen team, of het team van het eigen kind;


Kinderen van ouders en/of broertjes/zusjes die reeds spelend lid zijn van MHV Maarssen.


Indien uw kind niet toegelaten kan worden, kunt u ervoor kiezen hem of haar op de wachtlijst te laten plaatsen. Zie voor meer informatie hierover: http://www.mhvmaarssen.nl/site/?option=2502&stcname=lidmaatchap_wachtlijst&menu=5


We zien jullie graag op de Tulpencursus Openingsdag op 25 maart aanstaande!


De Tulpencursus Commissie