23-24 juni: Shake Hands Toernooi voor C en D teams

17-3-2018
Nieuwsafbeelding

Al weer voor de 8e maal zal dit jaar het Shake Hands Toernooi worden georganiseerd op zowel hockeyclub Loenen als op Maarssen. Het toernooi is voor de D en C jeugd, jongens en meisjes.


Op zaterdag 23 juni spelen op de velden van Maarssen en Loenen de C jongens en meisjes. En op de zondag 24 juni speelt de D jeugd.


In Maarssen spelen op zaterdag 23 juni de C-teams, die in de competitie 2e klasse of hoger spelen; in Loenen treden de C-teams aan, die 3eklasse of lager spelen.

In Loenen spelen op zondag 24 juni de D-teams, die in de competitie 2e klasse of hoger spelen; in Maarssen treden de D-teams aan, die 3eklasse of lager spelen.


Wederom zal naast het competitieve element ook sportiviteit en respect meetellen. Het toernooi bestaat uit een competitie van 5 wedstrijden van 25 minuten en daarnaast een shout out competitie. Naast het hockeyen zijn er diverse spellen om met het team te doen. Per categorie kunnen er 8 teams deelnemen.


Het inschrijfgeld bedraagt € 165,- per team t/m 14 spelers; € 10,- per extra speler. Dit bedrag is inclusief lunch en andere snacks.


Meld je zo snel mogelijk aan voor via www.shakehandstoernooi.nl, zodat je zeker bent van een plaats op dit supergezellige toernooi. Jullie doen toch ook mee? En mocht je alvast leuke tegenstanders willen uitnodigen voor het toernooi, wijs ze dan op de website voor meer informatie en aanmelding.


Sportieve groet,

Shake Hands Toernooi commissie Loenen en Maarssen