Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

Winnaars Shoot Out Clubkampioenschap

23-4-2018
Nieuwsafbeelding
Afgelopen zondag onder een stralende zon zijn de finales van de MHV Shoot Out Clubkampioenschappen 2018 gespeeld. Vanaf de 23-meterlijn moet een speler op het doel afstormen om binnen 8 seconden de keeper te verschalken. Het lijkt makkelijk, maar ga er maar eens aan staan. Op het beslissende moment onder tijdsdruk je zenuwen onder bedwang houden is voor de spelers en keepers niet niks.


Een groot aantal spelers en speelster was vrijdagavond op dit evenement afgekomen en onder toeziend oog van veel publiek werd gestreden om het Clubkampioenschap Shoot Outs en plaatsing voor het districtstoernooi. Het niveau was hoog, we zagen mooie doelpunten en fantastische reddingen.


Op zondagochtend streden zes spelers, zes speelsters en twee keepers en twee keepsters om de eerste plaats. Net als in de voorronde was het nu ook weer erg spannend.


Uiteindelijk kwamen de volgende spelers en speelsters op het podium:


Jongens

Timo Kunst eerste plaats keepers

Sjoerd van der Wal tweede plaats keepers

Naut Raaijmakers eerste plaats

Thijs van Riessen tweede plaats

Tim Spelier derde plaats


Meisjes

Carlijn Keppels eerste plaats keepsters

Julia Vidarsson tweede plaats keepsters

Kerstin Putman eerste plaats

Beau Rijken tweede plaats

Belle Griffioen derde plaats


MHV Maarssen feliciteert de winnaars en wenst Timo, Naut, Thijs, Carlijn, Kerstin en Beau veel succes tijdens de districtsfinale op 20 mei op Schaerweijde. Wij kijken terug op een geslaagd kampioenschap en onze dank aan alle deelnemers en vrijwilligers voor hun inzet, spelvreugde en sportiviteit!