Familietoernooi 20 mei 2018 'Stars & Stripes'

18-5-2018
Nieuwsafbeelding
Beste inwoners van de Staten van Stars & Stripes,


Zondag 20 mei is het dan zover, het Familiehockeytoernooi 2018 ‘Stars and Stripes’! Hierbij een aantal praktische laatste suggesties vanuit de organisatie.


Vanaf 09:30 uur zijn alle families van harte welkom.


Ingang is aan de kant van de grote parkeerplaats, bij de fietsenstalling. Aan de andere kant van het terrein is toegang helaas niet mogelijk.

 
De weersvoorspelling is met 24 graden zo goed dat het handig is om zonnebrandcrème mee te nemen!!!


Wat wordt van elke Staat verwacht:


·         Kom op tijd!

·         In je ‘Stars and Stripes’ team outfit

·         Vergeet de cupcakes niet (aantal cupcakes = aantal teamleden)

·         Neem de pennant mee van de staat die je vertegenwoordigt, in te leveren bij de wedstrijdtafel; de wedstrijdtafel bevindt zich onder de boom aan de rand van de pergola.


Gedurende de hele dag is het mogelijk om met munten loten te kopen en kans te maken op waanzinnige prijzen!!!


Zo maak je kans op een Binck-effectenrekening met een handelstegoed van € 500,-, twee kinder-zeilkampen van 4 dagen t.w.v. € 300,-, lunch in het Rijks of één van de drie Philips Senseo-apparaten. In totaal gaan er meer dan 75 prijzen worden verloot. De gehele opbrengst komt ten goede van Het Vergeten Kind.


Het Vergeten Kind zet zich in voor de ruim 100.000 kinderen in Nederland die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Denk aan verslavingen, verstandelijke beperkingen, psychische problemen en/of leven onder de armoedegrens. Het geven van hulp aan deze kinderen houdt niet op met een eenmalige glimlach of tijdelijke steun. Het Vergeten Kind voert een programma met twee strategische pijlers.

Met pijler 1 ‘Directe hulp’ organiseren ze activiteiten en projecten die een directe positieve invloed hebben op het leven van kwetsbare kinderen. En met pijler 2 richten ze zich op duurzame, structurele verbetering van hun situatie.


Zodat we met alle MHV-families de kinderen uit families die het niet zo goed hebben een hart onder de riem kunnen steken. Dus loten kopen: loont!

 
Voor meer informatie verwijzen we alle Staten graag naar de website: https://tickets.mhvmaarssen.nl/familietoernooi-zondag-20-mei-2018/


Tot zondag en met sportieve groet,


Organisatie van ‘Stars and Stripes’