Teamindelingen jeugd seizoen 2018-2019

15-6-2018
De teamindelingen voor het seizoen 2018-2019 zijn (deels) bekend. Je kunt de gepubliceerde teamindelingen vinden onder documenten op de website onder "Mijn MHV". Zoals reeds gecommuniceerd volgen zondag 17 juni de teamindelingen van de D-elftallen en de E- en F-teams.


Bij het maken van de indeling van de teams is gebruik gemaakt van een aantal bronnen:

-Het door coaches en trainers ingevulde spelervolgsysteem

-De belevings- en/of testtraining(en)

-De coachgesprekken

-Het niveau waarop wordt gespeeld door het huidige team

-De wensen van kind en/of ouder


Op deze manier hebben we ervoor gezorgd dat alle input is meegewogen en het indelingsproces zo zorgvuldig, eerlijk en transparant mogelijk verloopt.


Mocht je desondanks vragen hebben dan ben je op maandag 2 juli van harte welkom op de teamindelings-inloopavond. Daar zullen we eventuele vragen zo goed mogelijk beantwoorden. De tijden zijn als volgt:

- A-categorie: 19:00-19:30 uur

- B-categorie: 19:30-20:00 uur

- C-categorie: 20:00-20:30 uur

- D-categorie: 20:30-21:00 uur

- E-categorie: 21:00-21:30 uur


Voor lijnteams (eerste teams) geldt dat de teamindeling voorlopig is. De coach van het lijnteam van komend seizoen start met een ruime selectie. Gedurende de voorbereiding in zal de coach in nauw overleg met de Technisch Manager de definitieve selectie vaststellen. Spelers die afvallen zullen automatisch worden toegevoegd aan het tweede team van dezelfde categorie.


Dit laat onverlet dat het altijd mogelijk blijft dat gedurende het seizoen nog verschuivingen plaatsvinden tussen teams als gevolg van ontwikkelingen bij individuele spelers.