Vacature Hoofdtrainer Jongste Jeugd

20-8-2018
Lijkt het je leuk om je in te zetten voor MHV en de Jongste Jeugd (JJ) een boost te geven alsmede de JJ-trainers mee te helpen ontwikkelen? Dan is deze vacature je misschien op het lijf geschreven. Voor komend hockeyseizoen zijn we op zoek naar twee Hoofdtrainers Jongste Jeugd (JJ). De JJ is een groep van ongeveer 400 kinderen in de leeftijdscategorieƫn Benjamins, F-jeugd, E6-tallen en E8-tallen. De JJ-trainingstijden zijn op woensdagen van 16:30 - 18:30 (Benjamins, E6 en E8) en op vrijdagen van 17:00 - 19:00 (F-jeugd, E6 en E8). Voor het uitzetten en voorbereiden van de oefeningen en de briefing aan de JJ-trainers is 1 uur gepland. Als Hoofdtrainer JJ ben je dus op woensdag en/of vrijdag 3 uur aanwezig. De ideale kandidaat heeft ruime ervaring en opleiding (HT2+) in het hockey. Tevens beschikt de ideale kandidaat over de volgende competenties: leidinggeven, coaching, oplossingsgerichtheid, flexibiliteit, kwaliteitsgerichtheid en empathie. De Hoofdtrainer JJ rapporteert aan de Technisch Manager van MHV.


De verantwoordelijkheden en taken van de Hoofdtrainer JJ zijn:

- Het uitzetten van de oefeningen op het veld en briefing JJ-trainers (1 uur).

- De gezamenlijke warming-up op het veld.

- Het algehele veldmanagement en coƶrdinatie tijdens de trainingen (2 uur), waaronder (indien nodig) het bijsturen van oefeningen (kwaliteitsontwikkeling).

- Het begeleiden, coachen en ontwikkelen van de JJ-trainers (MHV-leden uit de D-, C- en B-jeugd) tijdens de trainingen (kwaliteitsontwikkeling).


Afhankelijk van hockey- en coachopleiding en -ervaring ligt de vergoeding voor een Hoofdtrainer JJ tussen €10,- en €15,- per uur.


Kandidaten kunnen hun interesse kenbaar maken door een mail met korte motivatie te sturen aan: [email protected].