Voorbereidingen zaalcompetitie al in volle gang

13-9-2018
De eerste wedstrijden zijn buiten nog amper gespeeld of de zaalcommissie is al gestart met de voorbereidingen van een nieuw zaalhockeyseizoen.


Wegens het stoppen van vrijwilligers bij de zaalcommissie, wordt druk gezocht naar nieuwe mensen die de zaalcommissie willen bemensen. Dit om te zorgen dat het zaalseizoen zonder problemen verloopt. Heb je interesse om de zaalcommissie te komen versterken stuur dan een mail naar: [email protected].


Hierbij een eerste update:


Wie spelen zaalhockey?

Zaalhockey wordt bij MHV gespeeld door alle E8- en juniorenteams.

Let op: alle jeugdteams worden automatisch aangemeld voor de zaalcompetitie. (afmelden kan t/m zondag 16 september via [email protected])
Seniorenteams zijn apart benaderd om zich op te geven voor zaalhockey.


Wanneer starten de zaalhockeywedstrijden?

De wedstrijden in de zaal worden gespeeld tussen 1 december 2018 en 17 februari 2019.


Wat zijn de kosten?

De zaalcontributie bedraagt 60 euro.


Hoe zit het met de trainingen?

We proberen om voor ieder team één trainingsmoment per week te organiseren, gezien de beperkte zalencapaciteit is dit een uitdaging. Deze trainingen vinden plaats van begin december tot half februari. Hoewel geprobeerd wordt om op dezelfde trainingstijden als tijdens het veldseizoen te trainen, leert de ervaring dat dit nauwelijks realiseerbaar is vanwege de capaciteit van de zalen. We begrijpen dat dit i.v.m. andere activiteiten lastig kan zijn, daarom proberen we het zaaltrainingsschema z.s.m. via de site te communiceren. We verwachten dat de trainers en coaches van het veldseizoen ook het zaalseizoen begeleiden.

Zaalcommissie MHV Maarssen