Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

Barmanager en verenigingsmanager MHV

14-9-2018
Voor vele MHV-leden en bezoekers is Annemiek de Fouw inmiddels een bekend gezicht. Met veel plezier en succes werkt zij sinds 1 november 2017 bij MHV als barmanager. En vanaf 1 september 2018 is zij dit fulltime gaan doen.

In deze fulltime rol vervangt zij Rudy Reijlink, die na 2,5 jaar, MHV heeft verlaten om zijn horeca-ervaring en -expertise elders in te gaan zetten. Naast Annemiek zal de bar bemand gaan worden door een aantal vaste krachten die met haar samen het MHV bar-team zullen vormen.

We zijn heel blij dat Annemiek bereid is gebleken deze mooie uitdaging aan te gaan en wensen haar veel plezier in haar rol.


Een andere bekende is Rolin Verburgt. Een gezicht dat we niet weg kunnen denken op MHV! Hij is begin dit jaar als test gestart in de rol van verenigingsmanager van MHV. In deze rol heeft hij wedstrijdzaken- en secretariaat verder geprofessionaliseerd, houdt hij een oogje in het zeil op onze accommodatie, coördineert hij mede onze scheidsrechters en ondersteunt hij op vele andere vlakken. Dit heeft voor Rolin en MHV beiden zo goed uitgepakt dat we hebben besloten zijn contract te verlengen. En daarnaast blijft hij, als altijd, als vrijwilliger actief op MHV. We zijn als MHV blij dat we zo’n trouwe vrijwilliger op deze wijze aan MHV hebben weten te binden en wensen hem ook komend seizoen weer veel plezier en succes in zijn rol.


Het bestuur