Nieuws vanuit de sponsorcommissie!

28-9-2018
Nieuwsafbeelding
Drie nieuwe sponsoren hebben zich verbonden aan onze prachtige hockeyvereniging!
MHV Maarssen is erg blij met deze ondersteuning!

Sponsoring levert een belangrijke bijdrage aan de realisatie van onze ambities. Graag creëren wij met sponsoren een win-win situatie waarin sponsoring ook de ambities van onze sponsoren helpt realiseren.

Namens de sponsorcommissie willen wij volgende sponsoren verwelkomen:

Slagerij DorresteynAl 135 jaar is Slagerij Dorresteyn een begrip in Maarssen en omgeving. De speciaalzaak aan de Nassaustraat gaat alleen voor de hoogste kwaliteit, waarbij duurzaamheid en gezondheid van mens en dier de hoofdrol spelen. En of het nu om een stukje worst, onsje broodbeleg of een complete feestmaaltijd gaat, de kwaliteit staat altijd voorop, ook als het gaat om de kleinste details.
Kijk voor meer informatie op www.slagerijdorresteyn.nl.

Buitenplaats KameryckPrachtig tussen de weilanden ligt deze bijzondere accommodatie. Of het nu zakelijk of privé is, Kameryck is een inspirerende omgeving waar u helemaal weg bent uit de hectiek van alledag. De kracht van Kameryck is de bijzondere combinatie van moderne zakelijke faciliteiten op het gebied van vergaderen, evenementen en horeca met de mooie natuurlijke omgeving buiten. Daarnaast biedt Kameryck tal van recreatieve en sportieve mogelijkheden en een gezellig restaurant met een mooi terras met fantastisch uitzicht over de polders van het Groene Hart.
Kijk voor meer informatie op www.kameryck.nl.

Café Restaurant De EendrachtOp een prachtige locatie in het midden van Maarssen-Dorp is De Eendracht gevestigd. Koffie drinken, krantje lezen, lunchen met zakelijke relaties, borrelen met collega’s, ontmoeten met dorpsgenoten, samenkomen met je club, genieten van de buitenlucht op het grote terras, een vorkje prikken met je geliefde, de week doormidden zagen aan de bar…..zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het kan allemaal bij de Eendracht!
Kijk voor meer informatie op www.deeendracht-maarssen.nl.


Wij zijn heel blij met deze ondersteuning door deze sponsors!


Heeft u of uw organisatie interesse in sponsoring? Neem contact met ons op via [email protected] of kijk op www.partnersvanmhvmaarssen.nl en wellicht kunnen wij u binnenkort ook als nieuwe sponsor verwelkomen!