KNHB Basisopleiding Training geven en Coachen

17-12-2018
Nieuwsafbeelding
Beste MHV-trainer en/of -coach,

De KNHB gaat vanaf januari 2019 de Basisopleiding Trainen geven en Coachen uitrollen en geven bij vele hockeyverenigingen in Nederland. Tijdens de MHV-coachbijeenkomst aan het begin van dit seizoen is aangegeven dat MHV zich hiervoor heeft aangemeld. Aangezien wij één van de eersten waren, zijn wij snel aan de beurt. De workshops zullen worden gegeven door de KNHB-leercoaches Saskia Bleumink en Jeroen Laurensen. De data van de workshops zijn:

Dinsdag 8 januari: Bijeenkomst 1 (trainen en coachen)
Dinsdag 15 januari: Bijeenkomst 2 (trainen)
Maandag 21 januari: Bijeenkomst 3 (coachen)

De workshops duren 2,5 uur. Voor de workshops geldt dat een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn. De inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst van de aanmelding. Om het KNHB-certificaat voor de basisopleiding te behalen dien je workshop 1 + 2 (trainers) te hebben bijgewoond of workshop 1 + 3 (coaches). Wordt hier niet aan voldaan, dan kan ook geen certificaat worden afgegeven.

Je kan je tot 1 januari 2019 aanmelden voor deze unieke basisopleiding door een mail te sturen aan: [email protected]. Graag in de mail vermelden voor welke opleiding je je inschrijft (trainen, coachen of beide). Tevens ontvang ik graag je 06-nummer voor het aanmaken van een tijdelijke app-groep.

Met sportieve groet, mede namens het HTK,

Stefan de Leeuw
Technisch Manager MHV