De DentiQ-Tulpencursus gaat weer van start!

5-2-2019
Nieuwsafbeelding
Op zondag 31 maart 2019 start weer de DentiQ-Tulpencursus bij MHV Maarssen. Gedurende de DentiQ-Tulpencursus kunnen kinderen vanaf 6 jaar kennismaken met de hockeysport op MHV Maarssen. Kinderen van 5 jaar die vóór 1 oktober aanstaande 6 worden, zijn ook van harte welkom.

Een leuke teamsport
Hockey is een gezellige sport, waarbij de kinderen in een team met jongens of meisjes spelen. Ze zijn buiten actief bezig en leren weer veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen. Kinderen kunnen in 2019/2020 als Benjamin hockeyen bij MHV Maarssen als ze 6 jaar zijn (vóór 1 oktober 2019).

De kinderen worden tijdens de DentiQ-Tulpencursus getraind door junioren, die zelf ook bij MHV Maarssen spelen. Met veel enthousiasme zullen de junioren van onze familieclub de nieuwe kinderen het plezier van het hockeyen bijbrengen. Leen-hockeysticks zijn aanwezig.

Data DentiQ-Tulpencursus
De DentiQ Tulpencursus is verdeeld over drie ochtenden:

Zondag 31 maart (Openingsdag), groepsindeling voor de Tulpencursus voor alle kinderen tussen 9:00 en 10:00; de training vindt plaats van 10:00 tot 11:00.

Zondag 7 april, tweede trainingsdag, van 10:00 tot 11:00.

Zondag 14 april, derde en laatste trainingsdag, de training vindt plaats van 10:00 tot 11:00. De Tulpencursus wordt deze dag feestelijk afgesloten en zal hiermee tot circa 12:00 uur duren.

Inschrijven vóór 20 maart
Inschrijven voor de Tulpencursus kan via het online inschrijfformulier tot woensdag 20 maart. Hierbij kiezen voor ´DentiQ-Tulpencursus´. Meedoen met de DentiQ-Tulpencursus is geheel gratis en verplicht tot niets! Zie: https://www.mhvmaarssen.nl/inschrijven

Indeling groepjes
Tijdens de Openingsdag op 31 maart kunnen alle kinderen zich tussen 9:00 en 10:00 aanmelden bij de inschrijftafel. Als ze met vriendjes en vriendinnetjes in een groep ingedeeld willen worden, dan kunnen ze zich, nadat ze zich bij de inschrijftafel hebben gemeld, als één groep bij een trainer op het veld melden.

Lid worden
Als de DentiQ-Tulpencursus goed is bevallen, dan kunt u uw kind na de DentiQ-Tulpencursus inschrijven voor lidmaatschap van MHV Maarssen via https://www.mhvmaarssen.nl/inschrijven. Nadere informatie daarover volgt nog. Inschrijven kan tot 6 mei 2019. Medio juni zal vanuit MHV Maarssen duidelijkheid worden gegeven over de inschrijving.

Houd bij de inschrijving rekening met de volgende zaken:

Voor het hockeyseizoen 2019-2020 is plek voor veel nieuwe Benjamins. Als echter het aantal aanmeldingen de plaatsingsmogelijkheid overschrijdt, zal toelating als lid plaatsvinden na afweging van een aantal criteria. Indien uw kind niet toegelaten kan worden, kunt u kiezen hem of haar op de wachtlijst te laten plaatsen. Zie hier informatie over de wachtlijst: https://www.mhvmaarssen.nl/wachtlijst

Teamindeling
Het eerste jaar van lidmaatschap trainen de Benjamins op de woensdagmiddag in hun nog te vormen teams. De teamindeling wordt door MHV bekend gemaakt tijdens de Benjamins-BBQ op 5 juli 2019.

We zien jullie graag op de DentiQ-Tulpencursus Openingsdag op 31 maart aanstaande!