MHV verbouwt bar

13-2-2019
Nieuwsafbeelding
Het gaat beginnen! MHV gaat starten met de aangekondigde verbouwing van de bar.
Hoewel de huidige bar al een enorme verbetering was ten opzichte van de bar hiervoor liepen we toch in het gebruik tegen een aantal zaken aan.

De (verdere) professionalisering van onze bar vraagt om een échte horecabar met korte looplijnen, scheiding van koffie, dranken en eten en koelingen op hoogte in plaats van op de grond.

De bijdrage van Bavaria in het kader van het nieuwe biercontract bood MHV de kans om dit allemaal aan te pakken. Annemiek heeft samen met de barcommissie veel tijd en energie gestoken in het vormgeven van de nieuwe bar.

Praktisch betekent dit het volgende
Annemiek zal tijdelijk een provisorische bar inrichten in het clubhuis. Overlast zal onvermijdelijk zijn. We hopen dat iedereen daar begrip voor heeft en rekening mee zal houden.

Na de Meet the Parents Party van aanstaande zaterdag gaan de werkzaamheden beginnen.
OVVO (de korfbalvereniging van Stichtse Vecht) krijgt van MHV de oude bar geschonken en zij komen deze zondag 17 februari demonteren.
Op maandag 18 februari start DID (de bar-bouwer) met het sloop en bouwwerk.
Op 27 februari zullen naar verwachtingen alle leidingen weer kunnen worden aangesloten en tenslotte zal op 1 maart de oplevering van de bar plaatsvinden.

Nieuwsgierig geworden? Hieronder tref je een ontwerp van de nieuwe bar.
Vast dank voor alle begrip en tot snel in de 2e seizoenshelft aan de gloednieuwe MHV bar!