15 maart scholen dicht? Bij MHV is uw kind welkom!

13-2-2019
Nieuwsafbeelding

Op vrijdag 15 maart is de landelijke stakingsdag voor het onderwijs. MHV organiseert, onder leiding van Dames 1 en Meisjes A1, deze dag een clinic voor kinderen van de basisschool. Bent u nog opzoek naar opvang, breng de kinderen naar ons! We gaan samen met de kinderen een leuke, gezellige en sportieve dag organiseren. Let op: VOL = VOL.

De clinic start om 09:00 en eindigt om 15:00. Kinderen kunnen vanaf 08:30 worden gebracht. Een lekkere lunch en gezond pauzehapje wordt verzorgd.

Alle kinderen vanaf groep 1 tot en met groep 8 zijn welkom. Neem vooral ook je vriendjes en vriendinnetjes mee, ook kinderen die niet op hockey zitten zijn welkom. Zorg wel voor goede bescherming, een bitje en scheenbeschermers zijn verplicht. Extra hockeysticks zijn op de hockeyclub aanwezig.

De kosten voor deze clinic zijn € 30,-, maar profiteer nu nog van de vroegboekkorting en betaal maar €25,-. Deze actie loopt tot en met 22 februari. Meld je aan via www.mhvmaarssen.nl/tickets, dit kan tot en met 10 maart. Let op: schrijf één kind per keer in. Mocht u meerdere kinderen willen inschrijven, vul dat het formulier opnieuw in.

We hopen jullie 15 maart te zien! Voor vragen kunt u contact opnemen via [email protected].

Tot dan!