Panasjkamp meivakantie

4-3-2020
Nieuwsafbeelding
Op woensdag 29 tot en met vrijdag 1 mei organiseert Panasj weer een hockeykamp op MHV. Zie hieronder de informatie van Panasj:


Leer hockeyen onder leiding van onze toptrainers en speel in de middag mee om de prijzen tijdens de competitie en het toernooi!
De kampen zijn, zoals jullie van Panasj gewend zijn, gevuld met leuke uitdagende oefeningen, fun-elementen & toernooitjes. Kortom leerzaam én leuk! Het kamp bestaat uit twee onderdelen, in het ochtendprogramma krijgen de kinderen training waarbij ze werken aan hun eigen technische vaardigheden. In de middag wordt de groep verdeeld in kleurenteams en strijden zij tegen elkaar in de kleurencompetitie, waarna het toernooi volgt om alle aangeleerde skills in de praktijk toe te passen.

Kortom; een supergaaf en leerzaam kamp! Als dat geen mooie invulling van de meivakantie is…


PANASJ NEXT LEVEL CAMP 

Speciaal voor kinderen van 10 t/m 14 jaar (aankomend) D en C jeugd, die al aardig wat hockeyervaring hebben, graag een extra impuls willen én hun spelintelligentie, technische, fysieke en mentale skills verder willen vergroten. Kortom, het hele plaatje!
Panasj Next Level wordt verzorgd door (ex-) hoofdklassespelers en -trainers die tevens geschoold zijn om op de Panasj-wijze les te geven. Dus áltijd- met een knipoog naar spelplezier! Op hoog tempo de juiste keuzes maken en optimaal presteren met plezier (in flow) staat tijdens dit kamp centraal!

Uiteraard is er veel aandacht voor het verdiepen van je hockey skills maar we gaan in dit kamp een stapje verder door vooral te coachen en te trainen in complexere wedstrijdvormen op hoe je je techniek optimaal gebruikt voor je team. Om optimaal te kunnen presteren in de praktijk is de juiste mentale houding onontbeerlijk. In het next level programma is dan ook extra aandacht voor het creëren van flow, optimaal presteren met plezier.

Kortom; learn to play next level!


Kijk voor meer informatie of om je in te schrijven op https://utrecht.panasj.nl/Kampen