Update omtrent coronavirus

5-3-2020
Beste leden, ouders/verzorgers en bezoekers van MHV,

Het bestuur is op de hoogte gesteld van het feit dat het coronavirus is geconstateerd bij één van de leden van MHV. 
Direct betrokkenen zijn ge├»nformeerd en GGD is op de hoogte gebracht. 
De GGD acht het risico dat iemand anders op MHV besmet is geraakt als gevolg hiervan, gering. Laatste richtlijnen van het RIVM en GGD zijn door MHV gevolgd. 


Vragen en opmerkingen
Uitgebreidere en actuele informatie over het virus vind je op de website van het RIVM. Voor overige vragen kan je terecht bij het bestuur van MHV via [email protected].

Mocht bij jou (of gezinslid) onverhoopt een besmetting geconstateerd worden, dan vragen we je om hiervan direct melding te maken bij het bestuur van MHV via [email protected].
Eerder bericht van 29 februari

De berichtgevingen omtrent het coronavirus en de verspreiding hiervan kan vragen oproepen bij de leden van MHV en hun ouders/verzorgers. Tijdens de voorjaarsvakantie zijn leden van MHV wellicht afgereisd naar besmettingsgebieden van het coronavirus. Hoe gaan we hiermee om op MHV?

MHV volgt de richtlijnen van het RIVM en de GGD
MHV volgt het nieuws zorgvuldig. Momenteel zijn op MHV geen maatregelen vereist, alle activiteiten zullen dus normaal doorgang vinden.
Bij ontwikkelingen zullen we updates delen. Als het nodig is heeft het bestuur contact met de GGD (regio Utrecht) en gemeente Stichtse Vecht.

Op de website van het RIVM vind je meer informatie over het coronavirus. Antwoorden op veelgestelde vragen lees je hier.

Maatregelen hygi├źne
De belangrijkste maatregelen die we op dit moment kunnen nemen om een verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn eenvoudig. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen, niet alleen op MHV, maar ook op werk, school en privésfeer:
- Regelmatig handen wassen;
- Hoesten en niezen aan de binnenkant van de elleboog;
- Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg.

Vragen en opmerkingen
Uitgebreidere en actuele informatie over het virus vind je op de website van het RIVM. Voor overige vragen kan je terecht bij het bestuur van MHV via [email protected].

Mocht bij jou (of gezinslid) onverhoopt een besmetting geconstateerd worden, dan vragen we je om hiervan direct melding te maken bij het bestuur van MHV via [email protected].