25 april: Jeugd weer het veld op

25-4-2020
Afgelopen dinsdag 21 april hebben we allemaal het goede nieuws gehoord dat de jeugd tot en met 18 jaar weer mag gaan trainen. Daar zijn wij bij MHV natuurlijk blij mee! 

De KNHB heeft ook bekendgemaakt dat de competitie van seizoen 2019/2020 is beëindigd, voor de senioren is het voorlopig niet mogelijk om te trainen.

MHV zal de trainingen van de jeugd vanaf maandag 11 mei hervatten. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de invulling hiervan, zodat de veiligheid van de jeugdleden, hun ouders/verzorgers, alle vrijwilligers en de trainers gewaarborgd blijft. De trainingen vinden plaats onder een aantal strikte voorwaarden en zullen anders zijn dan we gewend zijn.

MHV heeft haar leden geïnformeerd over de eerste plannen omtrent de herstart van de trainingen. Verdere details worden uitgewerkt en gedeeld met de leden van MHV.

Deze versoepeling en daarmee kans om weer te kunnen hockeyen op MHV valt of staat met iedereen zijn/haar hulp. De afspraken die we maken zijn bindend, de gemeente Stichtse Vecht kan en zal de vereniging aanspreken wanneer de afspraken onvoldoende worden nageleefd. De verantwoordelijkheid om hockey weer mogelijk te maken ligt daarmee bij ons allemaal: leden, trainers, vrijwilligers en ouders/verzorgers. Spreek elkaar daarom vriendelijk aan als je ziet dat een lid of ouder/verzorger zich niet aan de regels en/of afspraken houdt. Daarmee maken we samen hockeyen op MHV voor de komende periode mogelijk!

Met sportieve groet,

Bestuur MHV