Jeugdtrainingen gaan weer starten

6-5-2020
Beste leden, ouders/verzorgers en trainers,

Vanaf aankomende maandag 11 mei gaan de trainingen van de jeugd weer van start. De trainingen van de Jongste Jeugd en D-jeugd hebben we kunnen organiseren zoals jullie dat gewend zijn, wel met een paar belangrijke richtlijnen. De trainingen van de ABC-jeugd zijn anders ingericht, omdat alle spelers in deze teams 1,5 meter afstand dienen te houden voor, tijdens en na de training.

Om aan alle richtlijnen te kunnen voldoen is een nieuw (tijdelijk) trainingsschema gemaakt, de trainingen zijn zichtbaar in de MHV App. In dit schema zijn alle trainingen van de Jongste Jeugd en D-jeugd behouden op de trainingsdagen die zij gewend zijn. Voor een aantal trainingen zijn wel de starttijden aangepast.

In het nieuwe schema traint elk ABC-team één keer een uur in de week, op een vaste trainingsdag. De starttijd van de training kan afwijken van de vaste starttijd. Hier is uitgegaan van 15 minuten tussen de trainingen om aan de richtlijnen omtrent de veiligheid van de jeugdspelers en de trainer te voldoen.

Aan het einde van deze week zullen de trainers, begeleiders en teammanagers worden geïnformeerd over de richtlijnen.

Om vanaf 11 mei weer te kunnen starten met de jeugdtrainingen, onder de voorwaarden die daarvoor zijn gesteld, is het van groot belang dat een ieder de richtlijnen naleeft. Dit geldt ook voor nieuwe protocollen voor materiaaldistributie, hierover wordt met de trainers gecommuniceerd.

We vragen alle jeugdleden, hun ouders/verzorgers, trainers en begeleiders dan ook om de richtlijnen goed door te nemen en je hieraan te houden. Zo maken we deze periode zo succesvol, plezierig en veilig mogelijk, zodat de jeugd weer verantwoord kan gaan sporten!

Het bestuur heeft wekelijks overleg met de KNHB en de Gemeente Stichtse Vecht over de huidige en toekomstige maatregelen. MHV houdt natuurlijk nauwlettend de ontwikkelingen in de gaten en zal dit communiceren met haar leden als er wijzigingen zijn. Omdat wij allen leren van deze situatie, willen wij jullie vragen als jullie verbeteringen hebben, deze te mailen aan [email protected]

Sportieve groet,

Bestuur MHV