Jeroen Laurensen nieuwe trainer/coach Heren 1

15-5-2020
Nieuwsafbeelding
Beste leden en ouders/verzorgers,

Vanaf aankomend seizoen heeft Heren 1 een nieuwe trainer/coach: Jeroen Laurensen. Voorzitter Hockeyzaken Rene Kirkels: ''Het bestuur heeft met een aantal heel goede kandidaten gesproken. Begin mei hebben we met Jeroen overeenstemming bereikt. Jeroen is gedreven, tactisch sterk en kan op details trainen en coachen, zonder het collectief uit het oog te verliezen. Het is een echte professional met enorm veel waardevolle ervaring.''

Jeroen, stelt zichzelf graag hieronder persoonlijk voor:

''Afgelopen 20 jaar ben ik werkzaam geweest in verschillende rollen en functies bij verschillende hockeyclubs. Hierbij ben ik begonnen bij NMHC Nijmegen, waar mijn roots liggen. Hier heb ik in 10 jaar tijd, veel functies vervuld van trainer, coach top tot aan technisch manager. Naar mijn verhuizing naar Bunnik ben ik 6 jaar technisch manager geweest bij Fletiomare, waarbij ik de groei van 1000 naar 2000 leden heb meegemaakt.
Mijn volgende stap was technisch manager bij Oranje Rood (fusie Oranje Zwart en EMHC).
Ik heb mijn functie als TM altijd gecombineerd met het coachen van topjeugd in de landelijke competities bv als coach van MA1 of JA1 bij clubs als Nijmegen, Kampong, SCHC, Schaerweijde, Oranje Rood. Ik neem mijn ervaring mee naar Heren 1, die ik heb opgedaan als coach/assistent bij H1 of D1 van Arnhem, Oss, Kampong, Zwolle, Oranje Rood en Phoenix. 

Deze jaren ervaring en kennis, pas ik enorm graag toe in deze mooie nieuwe uitdaging bij MHV H1. Het viel mij op dat er een enorm positief enthousiasme heerst bij de mensen op de club, tijdens een aantal avonden van de KNHB op MHV.
Ik heb dan ook enorm veel zin om te starten met H1 om samen als team een mooi seizoen te gaan draaien!''

Wij wensen Jeroen veel plezier en succes toe aankomend seizoen.

Sportieve groet,

Het bestuur