Joost Vink technisch manager MHV

16-6-2020
Nieuwsafbeelding
Het bestuur is verheugd aan te kunnen kondigen dat Joost Vink vanaf heden aan de slag gaat als de Technisch Manager van MHV.
De club kent Joost al als trainer-coach Dames 1 en als Technisch Manager van de meisjes AB-lijn.
Joost heeft fantastische ideeƫn voor de jeugd en voor de jongste jeugd-trainingen van komend seizoen. Iets waar we met veel plezier naar uitkijken.
Naast een man met veel hockey-technische kennis heeft het bestuur Joost leren kennen als een innovatieve en gedreven professional en échte verenigingsman die geen uitdaging uit de weg gaat.

Joost introduceert zichzelf:

De afgelopen 14 jaar ben ik in de hockeywereld actief geweest. Ik begon mijn hockey loopbaan op MHC Bemmel 800 in het oosten van Nederland als jeugdtrainer waar ik 2 jaar actief was. Nadat ik B&O ging studeren op de VU te Amsterdam, ben ik 8 jaar actief geweest bij AMVJ te Amstelveen in zowel de jeugd als senioren. De afgelopen 4 jaar heb ik bij Myra te Amstelveen de Jongste Jeugd meisjes gecoƶrdineerd en was ik verantwoordelijk voor het 1e meisjes team in de D. Dit om een goed beeld te houden op de doorstroom vanuit de Jongste Jeugd.

Inmiddels loop in nu 3 jaar op MHV rond en moet ik zeggen dat ik enorm geniet van de gezellige warme sfeer. Ik kijk er met veel plezier en vertrouwen naar uit om de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan te delen met de trainers, coaches en staff. Tevens vind ik het belangrijk dat we onze enthousiaste jeugdtrainers de kans bieden om te blijven groeien en leren binnen MHV. De aankomende jaren zullen we blijven werken aan het verbeteren en behouden van onze trainers.

Tot snel op MHV!