Teamindelingen 2020-2021 gepubliceerd

27-6-2020
De teamindelingen van de jeugdteams (met uitzondering van de Benjamins) voor het seizoen 2020-2021 zijn gepubliceerd, de indelingen zijn te bekijken via ‘Mijn MHV’ (onder documenten) op https://www.mhvmaarssen.nl.

Uitgangspunten bij de teamindelingen
De Jongste Jeugdteams zijn zoveel als mogelijk gelijk gebleven. Bij de juniorenteams is bij de prestatieteams geselecteerd op sterkte, bij de overige juniorenteams is waar mogelijk rekening gehouden met sociale voorkeuren of teamgenoten. Bij de senioren zijn dezelfde teamindelingen gehandhaafd, met uitzondering van de toevoegingen van nieuwe spelers en spelers die in een hoger of lager team willen gaan spelen.

Indelingen Benjamins
De teamindeling van de Benjamins volgt later.

Jeugdtrainingen voor de zomerstop
JA1, MA1, JB1, MB1, JC1 en MC1 zullen de komende twee weken trainen in de nieuwe samenstellingen, waarna voor deze teams vanaf 11 juli de zomerstop van start gaat. Alle andere jeugdteams kunnen zelf trainingen organiseren tot zaterdag 18 juli, deze trainingen kunnen worden afgestemd via [email protected].

Seniorentrainingen gedurende de zomer
De seniorenteams hebben de mogelijk om tot zaterdag 18 juli door te trainen met hun teamtraining. Verdere informatie over de mogelijkheden van trainen vanaf 18 juli volgt later.

MHV App
In de MHV App zie je nu de teamgegevens van het seizoen 2020-2021, handig om met elkaar in contact te treden!

Trainingsschema 2020-2021
Ook het trainingsschema van komend seizoen is gepubliceerd, deze is te bekijken via de MHV-website -> Hockey -> Trainingen -> Hoofdschema.

Start seizoen 2020-2021
JA1, MA1, JB1, MB1, JC1 en MC1 beginnen het seizoen in de week van 17 augustus, alle overige jeugdteams starten met trainen in de week van 31 augustus. Als teams eerder willen beginnen, dan kunnen ze dit zelf organiseren.

De seniorenteams horen van hun teambegeleiders wanneer ze gaan beginnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Trainingen kunnen worden afgestemd via [email protected], oefenwedstrijden via [email protected].

Team Start Up
MHV probeert binnen de coronamaatregelen een Team Start Up te organiseren, nader bericht hierover volgt later.

Nieuwe leden zijn welkom
Zit je in een team met weinig spelers? Neem je klasgenoten, studiegenoten, buren en vrienden mee naar MHV! Een proeftraining is altijd te organiseren, neem hiervoor contact op met [email protected].