Regels & openingstijden MHV Bar

2-9-2020
Ondanks het feit dat iedereen de Covid-maatregelen waarschijnlijk méér dan zat is, is ook de horeca bij MHV verplicht, zoals alle horecabedrijven, de regels te volgen.
Wij hebben ervoor gekozen onze bar in deze vreemde periode open te houden, omdat wij iedereen die ons terrein bezoekt een aangenaam verblijf willen bieden. Daar hoort een kop koffie of een biertje bij, vinden we. In de voorbije weken hebben wij gezocht (en zijn nog zoekende) naar een veilige en efficiƫnte manier om onze horeca draaiende te houden, binnen alle geldende regels.

Vanaf heden zijn er daarom looplijnen uitgezet in het clubhuis. Wij verzoeken onze gasten dan ook om deze route te volgen, zodat er geen opstoppingen ontstaan en iedereen binnen redelijke tijd zijn consumptie kan bestellen.

Looplijnen:
-Entree voor de bar via de terrasdeuren.
-met gepaste afstand van de voorganger op je beurt wachten (maximaal 2 personen per team)
-bij de kassa bestel je eten en drankjes
-drankjes krijg je gelijk mee
-voor het bestelde eten krijg je een bonnetje met een nummer
-heb je alleen drankjes besteld, dan kan je via de voorkant van de BSO terug naar buiten
-heb je ook eten besteld, dan ga je via de BSO naar de zijkant van de bar. Daar wacht je (bij meerdere personen in de BSO) op gepaste afstand van je voorganger tot het nummer van je bon wordt geroepen.
-de toiletten zijn alleen bereikbaar via de voordeur, niet via de bar.

Het is niet de bedoeling om binnen in het clubhuis in groepjes samen te komen, of daar langere tijd te verblijven.

Op het terras dient elke bezoeker een vaste zitplaats te hebben. Buiten het terras en langs de velden mag men staan, op anderhalve meter van elkaar. 

Wij wijzen iedereen erop dat ons barteam hard werkt om in deze ongebruikelijke periode iedereen zo goed van dienst te zijn. De wachttijden kunnen echter iets langer zijn dan normaal, omdat ook achter de schermen een aantal lastige maatregelen moeten worden gevolgd. 

Wij werken met handschoenen, en bij een eventueel buffet dragen de barmedewerkers ook mondmaskers. Zelfbediening en uitgebreide teamlunches op piekmomenten zijn op dit moment helaas niet mogelijk (m.u.v. lijnteams).

Voorlopige openingstijden MHV Bar:

Maandag 16.00-23.00
Dinsdag t/m vrijdag 20.00-24.00
Zaterdag 7.30-20.30
Zondag 8.00-20.00

Wij hopen iedereen in het komende seizoen in goede gezondheid te mogen verwelkomen!

Groet,
MHV Barteam