Eerste week met Corona-maatregelen

11-9-2020
Afgelopen week was de eerste test met de corona-maatregelen voor het nieuwe seizoen. We hebben deze week veel geleerd en ook nuttige tips gekregen van alle fantastische Marshalls om het protocol weer beter te maken. Terugkijkend kunnen we zeggen dat over het algemeen iedereen zich goed aan de looprichtingen en 1,5 meter afstand heeft gehouden. Daar zijn we trots op!


Nog even een herhaling van de belangrijkste maatregelen die af en toe een ingreep nodig hadden:

o In het clubhuis en op het terras zijn enkel zitplaatsen, deze zijn aangeven met stickers.

o Op de hekken rondom de velden staat 1,5 meter aangegeven met mooie stickers. Graag hier rekening mee houden.

o Op het moment van regen liep het terras en clubhuis vol met staande mensen. Dit is niet de bedoeling. Blijf aan het veld staan en neem je paraplu mee of ga naar huis.

o Drink je drankje met je team na de wedstrijd op 1,5 meter, maximaal 1 uur, zodat de teams die daarna van het veld komen ook hun drankje kunnen drinken. 

o We hebben veel vragen ontvangen over het aantal toeschouwers per team. Daarom een wijziging die per dit weekend in gaat: 1 ouder per kind. Onze gasten daarentegen mogen vanaf dit weekend enkel begeleiders meenemen die een taak hebben.  

o Kom zoveel mogelijk met de fiets en maak ook gebruik van de fietsenrekken aan de achterzijde van het clubhuis, op die manier kan iedereen er gemakkelijk in en uit. De Marshalls zullen jullie er ook op wijzen en verzoeken om je fiets aan de andere kant te parkeren.

o Ook kun je op de parkeerplaats aan de achterzijde van het clubhuis verzamelen of hier de auto parkeren, meestal is hier nog wel plek.

o De rol van Marshall is en blijft belangrijk om de club op deze manier open te houden. Geef je daarom nu op, heel gemakkelijk via de MHV App -> via Meer ->  Plan uw dienst.


Bijgevoegd een ge├╝pdatete versie van het protocol.