Fysio op MHV!

1-12-2020
Nieuwsafbeelding
Beste Hockeyer!

Vanaf 1 november zijn wij gestart met onze Fysiotherapiepraktijk in het clubhuis van MHV Maarssen. We hopen jullie laagdrempelig van dienst te kunnen zijn wanneer je een blessure of klacht hebt. Iedere maandagmiddag, woensdagmiddag en vrijdagmiddag zijn we aanwezig. We hebben zowel fysiotherapie als kinderfysiotherapie.

Voor de kinderfysiotherapie geldt dat je terecht kan met zowel sportblessures als met o.a. ontwikkelingsklachten, huilbaby's, voorkeurshouding, schrijfproblematiek en sensorische integratie.

We hebben met alle verzekeraars een contract, dus als je een aanvullende verzekering (met fysiotherapie) hebt dan is de behandeling vergoed vanuit de verzekeraar. Bij kinderen vallen de eerste 18 behandelingen onder de basisverzekering.

Heb je klachten? Wil je een advies over training? Fit het 2e deel van dit seizoen weer starten? Bel naar 030-2341010 en plan een afspraak in op locatie Maarssen.

Heeft je kind een ontwikkelingsprobleem? Heb je een huilbaby? Heb je een kind met een sportblessure of groeipijn? Bel 0302341010 en plan een afspraak in op locatie Maarssen.

Tot snel op MHV Maarssen!