Proeftrainingen bij MHV

10-5-2021
Bij MHV is iedereen welkom om deel te nemen aan gratis proeftrainingen. Tijdens de training zal kennis worden gemaakt met hockey bij MHV. MHV organiseert dit voor alle onderstaande leeftijden.

Vanaf 27 jaar
Volwassenen vanaf 27 jaar kunnen deelnemen aan Hockey Energy op woensdag- en zondagochtend. Dit is een training waarbij hockeyoefeningen en bootcamp worden gecombineerd. Wil je graag meetrainen? Stuur dan een mail naar [email protected] (met daarbij naam en geboortedatum).

18 tot 27 jaar
Volwassenen tot 27 jaar kunnen een proeftraining volgen tijdens de reguliere trainingen van de seniorenteams. Wil je graag meetrainen? Stuur dan een mail naar [email protected] (met daarbij naam en geboortedatum).

8 jaar tot 18 jaar
Kinderen van 8 tot 18 jaar kunnen een proeftraining volgen tijdens de reguliere trainingen van MHV. Wil je graag meetrainen? Stuur dan een mail naar [email protected] (met daarbij naam en geboortedatum).

6 tot 8 jaar
Kinderen van 6 tot 8 jaar kunnen deelnemen aan de DentiQ-Tulpencursus op zaterdag 5 juni.


MHV heeft sticks te leen, de vereniging adviseert wel om zelf een bitje te regelen (te koop bij Wellsport in Maarssen).Enthousiast geworden na de proeftrainingen? Schrijf je dan in als lid via www.mhvmaarssen.nl/inschrijven.