Corona-richtlijnen op MHV

9-6-2021
De junioren- en jongste jeugdteams mogen na lange tijd weer wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen. Aankomend weekend start de speciaal georganiseerde regiocompetitie, de wedstrijden zullen plaatsvinden in de weekenden van 12, 19 en 26 juni. De wedstrijden zijn vermeld in de MHV App.

Speel je een uitwedstrijd? Kijk dan op de website van de tegenstander voor de maatregelen bij deze vereniging. Op de website van de KNHB zijn de algemene corona-maatregelen weergegeven.

Laten we met elkaar zorgen dat we in (hopelijk) de laatste fase van de coronaperiode niet alsnog boetes moeten incasseren. Spreek elkaar netjes doch duidelijk aan op de maatregelen en maak dit een verantwoordelijkheid van ons allemaal (niet alleen van het personeel en de vrijwilligers).


De corona-richtlijnen op MHV:
- Publiek is helaas nog niet toegestaan. Rij-ouders behoren tot de categorie teambegeleiders en mogen op het complex aanwezig zijn.
- We willen jullie nadrukkelijk vragen om je te houden aan de richtlijn van maximaal 5 begeleiders (coaches/managers/rij-ouders) bij de jongste jeugd, en maximaal 6 bij de juniorenteams.
- In publieke binnenruimtes (ook in de auto naar een uitwedstrijd) geldt nog steeds een mondkapjesplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder.
- Houd 1,5 meter afstand op de gehele accommodatie, ook langs de lijn.
- De kleedkamers en douches zijn weer open.
- De zon schijnt, reserveer een plekje op het terras om zittend toch een stukje van de wedstrijd van je kind te kunnen zien (https://mhvmaarssen.nl/registratie); alleen met terras-reservering is plaatsnemen op het terras mogelijk.