10 juli: TEAM START-UP voor de F t/m A-jeugd

25-6-2021
Nieuwsafbeelding
Nu de teamindelingen bekend zijn kunnen we ons gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen. En hoe! We gaan iets geweldigs en uniek voor alle jeugdspelers organiseren op 10 juli!

Want we mogen door de versoepelde maatregelen alsnog op 10 juli de jaarlijkse Team Start-Up organiseren, zij het met wat aanpassingen. Dit is de ideale gelegenheid om de nieuwe teamleden en hun ouders te leren kennen. Let op! Zelfs met alle versoepelingen is registreren nog verplicht, bevestig je komst in de MHV App.

Bij deze team-kennismaking kan je al direct een WhatsApp-groep aanmaken met je team, de verwachtingen voor komend seizoen afstemmen, afspraken maken om samen te fietsen naar trainingen/wedstrijden, alvast een keer trainen of iets gezelligs plannen en de teamtaken afspreken.

Ouders/verzorgers en kinderen worden volgens onderstaand schema verwacht op MHV.

Zaterdag 10 juli
09:00 – 10:15 F-teams
10:30 – 11:45 6E-teams
12:00 – 13:15 8E-teams
13:30 – 14:45 D-teams
15:00 – 16:15 C-teams
16:30 – 17:45 B- en A-teams

De F- en 6E-jeugd hebben hierbij een andere datum dan eerder is gecommuniceerd.

Kinderen kunnen zich op deze timeslots helemaal te buiten gaan op verschillende stormbanen en andere attracties die voor ze klaarstaan. Meer den 125 meter stormbaan, bumperballen en zelfs een Sweeper staan klaar op de velden. Laat dus je hockeyspullen thuis en trek een makkelijke outfit aan. Jullie staat een groot spektakel te wachten! Voor jongere én oudere jeugd.
Ouders kunnen ondertussen kennismaken met andere ouders van het team en taken verdelen.

Komende week wordt duidelijk of ook het bitjes happen op 10 juli plaats kan vinden. Indien het geval, laten we dat iedereen zo snel mogelijk weten.

Taakverdeling per team
Om na de zomer direct uit te startblokken te kunnen schieten worden vóór de zomer alle taken verdeeld. Dit zijn taken die horen bij het team (bijvoorbeeld coach, teammanager etc.) maar ook vrijwilligerstaken zoals commissiewerk of een onderhoudsklus.
Een kleine of grote bijdrage, als project of doorlopend, elke bijdrage telt! Bij het uitvoeren van deze taken leer je niet alleen de eigen teams beter kennen, maar ook anderen binnen de vereniging.

Vrijwilligers zijn belangrijk
Op MHV zijn onze vrijwilligers onze helden! Naast het feit dat MHV een familieclub is en dat je als vrijwilliger heel veel mensen leert kennen en je ontzettend veel lol hebt, zijn de vrijwilligers voor MHV van onschatbare waarde. Je bent vrijwilliger of je bent aardig tegen vrijwilligers! Wil je aankomend jaar ook iets extra's betekenen voor MHV stuur dan een berichtje naar [email protected].

Ik heb meerdere hockeyende kinderen
We zien graag dat de ouders met meerdere hockeyende kinderen aansluiten bij de verschillende start-ups van hun teams. Ouders met meerdere hockeyende kinderen in de jeugd melden zich één keer aan als vrijwilliger. Vaker mag, maar hoeft niet.

Ik kan 10 juli helaas niet
Meld je af bij de commissie Vrij & Willig ([email protected]) of bij één van de andere ouders, en geef bij je afmelding aan welke vrijwilligerstaak je wilt gaan uitvoeren.

Tot 10 juli tijdens de Team Start-Up! We maken er samen een mooi einde van dit seizoen en een mooie start van het Lustrumseizoen 2021-2022 van!!