25 juni: Team Start Up voor de jeugd

23-6-2022
Nadat de teamindelingen 19 juni bekend zijn gemaakt kunnen we ons gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen. Traditioneel gaan we daarmee van start onze jaarlijkse Team Start Up net voor de zomerstop. Dit is de ideale gelegenheid om de nieuwe teamleden en hun ouders/verzorgers te leren kennen. 

Bij deze team-kennismaking gaan jullie al direct een WhatsApp-groep aanmaken met je team, de verwachtingen voor komend seizoen afstemmen, afspraken maken om samen te fietsen naar trainingen/wedstrijden, alvast een keer trainen of iets gezelligs plannen en de teamtaken afspreken.

Ouders/verzorgers en kinderen worden volgens onderstaand schema verwacht op MHV.

09:00 – 10:30    Onder 8
10:30 – 12:00    Onder 9
12:00 – 13:30    Onder 10
13:30 – 15:00    Onder 12
15:00 – 16:30    Onder 14
16:30 – 18:00    Onder 16 en Onder 18

Voor de benjamins wordt op 24 juni de BenjaminsBBQ georganiseerd om kennis te maken met hun groepje.

In tenue of sportkleding komen is niet nodig. Wel vragen we je om in ieder geval je hockeystick mee te nemen en je bitje is fijn, maar moet je natuurlijk niet kwijtraken dan.
We komen eerst samen bij de picknicktafels. Daar krijgen jullie je teamopdracht te horen. Doe mee met je hele team, zo leer je elkaar kennen en hoe completer je team is, hoe leuker. Ook voor de ouders/verzorgers hebben we een leuke opdracht klaar staan en jullie kunnen ondertussen kennismaken met andere ouders van het team en de taken verdelen.

Taakverdeling per team
Om na de zomer direct uit te startblokken te kunnen schieten, worden vóór de zomer alle taken verdeeld. Dit zijn taken die horen bij het team (bijvoorbeeld coach, teammanager etc.) maar ook vrijwilligerstaken zoals commissiewerk of een onderhoudsklus.
Een kleine of grote bijdrage, als project of doorlopend, elke bijdrage telt! Bij het uitvoeren van deze taken leer je niet alleen de eigen teams beter kennen, maar ook anderen binnen de vereniging.

Vrijwilligers zijn belangrijk
Op MHV zijn onze vrijwilligers onze helden! Naast het feit dat MHV een familieclub is en dat je als vrijwilliger heel veel mensen leert kennen en je ontzettend veel lol hebt, zijn de vrijwilligers voor MHV van onschatbare waarde. Je bent vrijwilliger of je bent aardig tegen vrijwilligers! Wil je aankomend jaar ook iets extra's betekenen voor MHV, stuur dan een berichtje naar [email protected]

Ik heb meerdere hockeyende kinderen
We zien graag dat de ouders/verzorgers met meerdere hockeyende kinderen aansluiten bij de verschillende start-ups van hun teams. Ouders/verzorgers met meerdere hockeyende kinderen in de jeugd melden zich één keer aan als vrijwilliger. Vaker mag, maar hoeft niet.

Ik kan 25 juni niet
Meld je af via [email protected] of bij één van de andere ouders uit het team van je kind en geef bij je afmelding aan welke vrijwilligerstaak je wilt gaan uitvoeren.

Tot 25 juni tijdens de Team Start ups! We maken er samen een mooi einde van dit Lustrumseizoen en een mooie start van het nieuwe seizoen van!!