Panasj zomerkamp

10-6-2022
Nieuwsafbeelding
De PANASJ-hockeykampen zijn altijd een groot succes! Iets voor jouw kind(eren) om in de zomervakantie mee te doen? Vier dagen de grootste lol hebben en ook nog (beter) leren hockeyen; een top combinatie! 

Wat kun je verwachten
Kinderen leren de nieuwste hockey trucs, leuke spellen en gave technieken. De trainingen worden gegeven door enthousiaste toptrainers! Op de meeste kampen zijn meerdere dagen hoofdklasse spelers en oranje internationals aanwezig.

De trainingen worden gegeven in kleine groepjes, zoveel mogelijk met vriendjes/vriendinnetjes en hetzelfde leeftijd/niveau. Iedere dag is er een heerlijke lunch voor alle sporters plus tussendoortjes en drinken uiteraard. Ook krijgen alle kinderen een gaaf kamp-shirt van PANASJ. Leuk extraatje: muziek speelt een belangrijke rol tijdens de PANASJ hockeykampen.

Ieder kamp ontstaan er weer nieuwe vriendschappen!

Voor wie?
Voor alle jongens en meisjes van 4 t/m 14 jaar die het leuk vinden om te hockeyen of met hockey kennis willen maken! Dus zeker ook geschikt voor kinderen die nog geen hockey ervaring hebben. 

Data zomerkampen
In de Zomervakantie organiseert PANASJ het 4-DAAGS ZOMERKAMP op MHV van maandag 11 juli t/m donderdag 14 juli en van 15 t/m 18 augustus. Het is een dagkamp, iedereen slaapt dus gewoon lekker thuis.

Wil je meer info over de leuke hockeykampen of je alvast aanmelden? Kijk dan hier: https://utrecht.panasj.nl/KampenenClinics