Teamindelingen Jeugd seizoen 2022-2023 gepubliceerd

19-6-2022
De teamindelingen van de jeugdteams (met uitzondering van de Benjamins) voor het seizoen 2022-2023 zijn gepubliceerd, de indelingen zijn te bekijken via ‘Mijn MHV’ (onder documenten) op https://www.mhvmaarssen.nl.

Uitgangspunten bij de teamindelingen
Plezier en hockey met gelijkgestemden zijn voor MHV de belangrijkste drijfveren voor de indeling. In de Onder 14-categorie (voorheen C) zijn de twee laagste teams gelijkwaardig en op het zelfde niveau ingedeeld. Overige indelingen zijn volgens hetzelfde principe ingedeeld als afgelopen seizoen.
Gedurende het hele seizoen zijn de kinderen tijdens de training en wedstrijden (opvallend en onopvallend) geobserveerd. Wanneer kinderen in hun opgaaf beiden hebben aangegeven vriendjes belangrijker te vinden dan niveau én elkaars naam hebben opgegeven, dan hebben we dat verzoek ingewilligd. Indien het niveau daarin ongelijk was, hebben we gebeld. De teamindeling van de Benjamins volgt tijdens de Benjamins BBQ op vrijdag 24 juni.

Heb je vragen en/of opmerkingen over de teamindelingen, stuur dan een mail naar [email protected].

Naamgeving teams
De KNHB heeft vanaf seizoen 2022-2023 een wijziging doorgevoerd in de naamgeving van de teams. Categorieën worden niet meer met een letter aangeduid, maar met de leeftijd. Voorbeeld: JA1 wordt nu uitgedrukt als JO18-1, volledig als Jongens Onder 18-1.

Indelingen Benjamins
De teamindeling van de Benjamins volgt tijdens de Benjamins BBQ op vrijdag 24 juni.

MHV App
De nieuwe teamgegevens van seizoen 2022-2023, met daarbij de contactgegevens van je teamgenoten, worden zo snel mogelijk zichtbaar in de MHV. Ook zal dan het voorlopige trainingsschema (geheel onder voorbehoud) van seizoen 2022-2023 zichtbaar worden.

Team Start Up
MHV organiseert op zaterdag 25 juni 2022 de Team Start Up om kennis te maken met de nieuwe teamgenoten en afspraken te maken ten behoeve van komend seizoen.

Start seizoen 2021-2022
JO18-1, MO18-1, JO16-1, MO16-1, JO14-1 en MO14-1 beginnen het seizoen in de week van 22 augustus, alle overige jeugdteams starten met trainen in de week van 29 augustus.

Trainingen kunnen worden afgestemd via [email protected], oefenwedstrijden via [email protected].

Nieuwe leden zijn welkom
Zit je in een team met weinig spelers? Neem je klasgenoten, studiegenoten, buren en vrienden mee naar MHV! Een proeftraining is altijd te organiseren, neem hiervoor contact op met [email protected].