Verkoop MHV-tenue 19 t/m 23 augustus

7-7-2022
Nieuwsafbeelding
Beste leden en ouders/verzorgers,

Op deze pagina houden we jullie op de hoogte over de verkoop van de MHV-tenues. MHV speelt vanaf seizoen 2022-2023 in tenues van het merk The Indian Maharadja. De tenues worden geleverd door HockeyGear.

De verkoop van de MHV-tenues zal op MHV plaatsvinden van vrijdag 19 augustus tot en met dinsdag 23 augustus. Leden hebben dan de mogelijkheid om de tenues te passen.

Vrijdag 19 augustus 13:00 tot 21:00
Zaterdag 20 augustus 09:00 tot 17:00
Zondag 21 augustus 10:00 tot 17:00
Maandag 22 augustus 13:00 tot 21:00
Dinsdag 23 augustus 13:00 tot 21:00

Nieuw tenue
De keuze voor ons nieuwe wedstrijdtenue is uiteraard gebaseerd op de kleuren waar onze vereniging voor staat; blauw en oranje. Ook hebben we de regelgeving van de KNHB in onze keuze meegenomen en zijn we samen met Hockeygear.eu uitgekomen op een prachtig ontwerp van een kwalitatief hoogwaardig shirt van The Indian Maharadja. Tevens hebben we gezamenlijk een omliggende clubkledinglijn samengesteld die onze vereniging een prachtige uitstraling geeft.

Inleveren oude shirt
Lever in ruil voor de kortingvoucher jouw oude MHV-shirt in. Dit shirt zal een duurzame bestemming krijgen.

Prijzen
Onderstaande introductieprijzen zijn actief voor alle leden die in seizoen 2021-2022 lid zijn geweest bij MHV. Informatie over de kortingvoucher volgt binnenkort.

Pakket Basis: Standaardshirt + Broek/Rok + Oranje Kousen € 19,95 (regulier: € 86,85)

Pakket Compleet: Standaardshirt + Reserveshirt + Broek/Rok + Oranje Kousen + Witte Kousen € 49,95 (regulier: € 158,75)

Kledingpartners
Vanaf volgend seizoen is Hockeygear.eu de trotse partner van MHV!
Hockeygear.eu wordt voor de aankomende jaren onze huisleverancier voor alle hockeybenodigdheden en trainingsmaterialen en natuurlijk van ons nieuwe MHV club tenue van The Indian Maharadja.
Maar wie is Hockeygear.eu? Hockeygear.eu is een online hockeyleverancier die beschikt over een groot assortiment aan hockeyartikelen van alle bekende merken en biedt een sterke after-sales service. Zij onderscheidt zich met maatwerk samenwerkingen op de hockeymarkt en heeft met haar netwerk van inmiddels meer dan 30 gecontracteerde hockeyclubs in Nederland een mooie reputatie opgebouwd. Deze reputatie kenmerkt zich door een hoge servicegraad, snelle leveringen, scherpe prijsstelling, betrouwbaarheid, kwaliteitsproducten en een volwaardig assortiment.
Hockeygear.eu biedt een mooi totaalpakket aan, o.a. met de inzet van haar mobiele winkel in een American schoolbus tijdens onze clubdagen voor het passen en de gelijktijdige uitgifte van onze nieuwe clubkleding(lijn) van vrijdag 19 augustus t/m dinsdag 23 augustus.
Daarnaast hebben zij regelmatig leuke ledenacties. Pirmin Blaak (Keeper Nederlands elftal) versterkt het Hockeygear-team als mede-eigenaar/oprichter van deze unieke formule met zijn ongekende passie, kennis en ervaring binnen de Hockey (topsport) wereld.

Keepers
Keepers kunnen kiezen tussen bovenstaande pakketten en daarbij het keepersshirt selecteren in plaats van het standaardshirt of het reserveshirt. De keepersshirts zijn later beschikbaar, dus keepers kunnen hun pakket deze periode nog niet ophalen.

Online
Vanaf 1 september zijn kortingvouchers ook online te gebruiken via: https://hockeygear.eu/nl/clubshops/mhv-maarssen/. Advies is om het gehele tenue te komen passen i.v.m. andere pasvorm dan het vorige MHV-tenue.

Actie HockeyGear
- Bij elke bestelling van het MHV-tenue ontvang je een cadeaubon ter waarde van € 10,- voor een volgende bestelling.
- 35% korting op de adviesprijs van hoodies, broeken en truien.

Teampakken
Teampakken zijn te bestellen via https://hockeygear.eu/nl/clubshops/mhv-maarssen/. Bedrukken is hierbij ook mogelijk. Voor vragen, neem contact op met HockeyGear via https://hockeygear.eu/contact/.

Teams ontvangen bij een teambestelling een gratis bidonkrat incl. 8 bidons van The Indian Maharadja t.w.v. € 24,95.

Bedrukken
Na het passen van het tenue is het mogelijk om met HockeyGear bedrukkingen af te stemmen. Het bedrukken van rugnummers kost € 4,95 per shirt. Het bedrukken van het shirt gebeurt, vanwege de grote aantallen, niet op MHV. Dat betekent dat je je shirt na aanschaf weer even moet inleveren bij HockeyGear.

Rugnummers
Bij eerste teams vanaf de Onder 14 zijn rugnummers verplicht. Bij andere teams is dit uiteraard ook toegestaan. Stem goed af binnen je team wie welk nummer laat bedrukken, zodat alle rugnummers binnen je team identiek zijn. We verzoeken de managers en aanvoerders om hierover binnen het team te communiceren. De keuzemogelijkheid voor rugnummers loopt van 1 t/m 99. Bedrukken van namen is op het wedstrijdtenue niet mogelijk.

Ik kan niet van 19 t/m 23 augustus
Na 23 augustus komen de tenues in de online-verkoop via https://hockeygear.eu/nl/clubshops/mhv-maarssen/. De kortingvouchers komen dan digitaal bij jou terecht.

Vragen?
Heb je vragen over het nieuwe MHV-tenue of de verkoop hiervan? Neem dan contact op met [email protected].

Met sportieve groet,

Commissie clubkleding