Sponsorcommissie zoekt versterking!

6-12-2023
De sponsorcommissie is op zoek naar versterking! Wij zoeken op de korte termijn enthousiaste (ouders van) leden, die commercieel en communicatief sterk zijn, de handen uit de mouwen willen steken en op een creatieve manier de sponsoring verder kunnen uitbreiden.

Als lid van de sponsorcommissie van MHV sta je midden in onze vereniging en beheer je met een team bestaande uit 4 personen meer dan 15 sponsors en ga je op zoek naar nieuwe sponsorpartners die MHV voor de korte of langere termijn willen ondersteunen. Let op! We zoeken niet alleen "commerciële tijgers” maar juist ook leden die overeenkomsten kunnen opstellen of de sponsorlogo’s op de website kan beheren!

Of het nu gaat om sponsordoeken langs de velden, kortingsacties voor leden, teamkleding, de organisatie van evenementen: sponsoring is overal op MHV!

Tijdsindicatie: ongeveer 1 uur per week
Vergaderen: 1 keer per 6 weken

Lijkt het jou leuk om je bij ons team aan te sluiten? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact op met Jan-Jasper Mijers op 06-26044933, dan drinken we snel een kop koffie!