DentiQ Tulpencursus 14 april 2024!

8-2-2024
Nieuwsafbeelding
Op zondag 14 april aanstaande vindt de DentiQ Tulpencursus weer plaats! Op deze ochtend kunnen kinderen van 5 t/m 10 jaar kennismaken met de hockeysport op MHV Maarssen, in samenwerking met Panasj Utrecht.

Het belooft een leuke, leerzame en bovenal gezellige ochtend te worden, waarin de aankomende jeugd én hun ouders onze gezellige club kunnen ervaren! We sluiten de cursus rond 12:30 feestelijk af met een medaille-uitreiking, gevolgd door een lunch met alle kinderen. Tevens zullen leuke activiteiten georganiseerd worden voor de kinderen en hun broertjes en zusjes.

Meedoen met de DentiQ Tulpencursus is geheel gratis en verplicht tot niets. Mis deze unieke kans om kennis te maken met hockey en MHV niet! Zit je al in groep 3 of een hogere groep? Dan kun je ook een mail sturen naar [email protected], voor een proeftraining met je leeftijdsgenoten!

Meld je hier aan voor de Tulpencursus!

• Bij het inschrijven kun je maximaal twee namen opgeven van vriendjes/vriendinnetjes, waarmee je graag in een groepje komt. We doen ons uiterste best om jullie samen in te delen.
• Indeling gaat op volgorde van inschrijving. Er is veel plek, maar wees er voor de zekerheid op tijd bij!
Nodig je vriendje of vriendinnetje uit en doe samen mee!

Programma
10:00 Ontvangst 
10:20 Welkom & Warming up
10:30 Start Clinics
11:45 Ontvangst ouders 
12.15 Afsluiting met medaille uitreiking
12.30 Lunch, inschrijving en activiteiten 

Wat heb je nodig?
Trek makkelijk zittende (sport)kleding aan en sportschoenen. Heb je geen hockeystick? We hebben genoeg leensticks! Het dragen van een gebitsbeschermer tijdens de Tulpencursus is verplicht. Deze koop je voor een paar euro bij elke sportzaak. Scheenbeschermers zijn aan te bevelen, maar hoeft niet.