Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

1 april: Molenloop

6-3-2024
Nieuwsafbeelding
De jaarlijkse molenloop wordt dit jaar ook georganiseerd voor senioren. De molenloop wordt op tweede paasdag (1 april) georganiseerd vanuit het clubhuis van MHV.

De Molenloop is van oudsher een traditie van MHV Maarssen. Twee jaar geleden is de Molenloop nieuw leven ingeblazen tijdens het lustrumjaar. En dit jaar gaan we het weer organiseren voor de jeugd en senioren van MHV. Iedereen mag meedoen, vriendjes en vriendinnetjes van de jeugdleden die niet op hockey zitten mogen zich ook aanmelden. Ga ervoor en verbreek je persoonlijk record!

Hieronder staan de starttijden:
O7 3,1 km 11:30u (ouders mogen mee)
O8 3,1 km 11:45u (ouders mogen mee)
O9 3,1 km 12.00u
O10 3,8 km 12.15u
O12 3,8 km 12:30u
O14 3,8 km 12:45u
O16 4,4 km 13:00u
O18/senioren 4,4 km 13:15u

Prijzen
Dit jaar zijn weer leuke prijzen te verdienen voor de snelste jongen of meisje in jouw categorie;
We hebben 4 gratis kaarten voor klimpark Parque West: het avontuurlijkste klimpark van Utrecht.
Ook zijn 4 vrijkaarten voor Glow in the Dark golfen bij Bison Bowling te winnen. Daarnaast maken 12 deelnemers kans op een waardebon voor gratis pannenkoeken en een drankje bij de Pannenkoekenbakker.

Voor managers
Wij vragen alle managers om ervoor te zorgen dat alle jeugdleden hun aanwezigheid aangeven in de MHV-app bij het Molenloop event in de betreffende jeugdlijn (klik op Meer in de MHV-app en dan op Evenementen, daar kan je je inschrijven als je ingelogd bent als jeugdlid) of op onze website via Mijn MHV door in te loggen als jeugdlid onder evenementen. Ook is het mogelijk om als manager zelf te inventariseren wie er gaat deelnemen en de aanwezigheid van het team te mailen aan [email protected]. Vriendjes en vriendinnetjes kunnen zich aanmelden via dit formulier.

Vrijwilligers gezocht
We zoeken nog mensen die ons willen helpen tijdens de molenloop door op bepaalde punten langs de route te gaan staan voor een veilig verloop van de wedstrijd. Dus moet je nog een maatschappelijke stage lopen, meld je dan vooral aan. Je kunt je aanmelden via: [email protected].

Paaseieren zoeken
Voor de jongste jeugd (O7-O9) heeft de paashaas paaseieren verstopt. Na de hardlooprondes kunnen ze in en rond het clubgebouw op zoek gaan naar paaseitjes. Voor de jeugddeelnemers is er na afloop van de hardloopwedstrijd een broodje knakworst en limonade te nuttigen.

Spieren voor Spieren
De opbrengst van de Molenloop willen wij als MHV Maarssen doneren aan Spieren voor Spieren. Dit is een organisatie die zich inzet voor kinderen met een spierziekte. Daarom vragen wij een minimale bijdrage van 3 euro per deelnemer. Op de dag zelf kan je die betalen met de QR-code of geld in de daarvoor bestemde bus doen bij de wedstrijdtafel. Na betaling en controle van je inschrijving ontvang je een deelnamebandje bij de wedstrijdtafel. Het is van belang je vooraf aan te melden via de MHV-app of onze website. Kom op tijd naar de club want de starttijd staat vast.
Hieronder staan de routes uitgetekend voor de verschillende afstanden. Er zullen vrijwilligers op cruciale punten langs het parcours staan, zodat niemand verdwaalt en veilig over de finish komt.