Teamindelingen Jeugd seizoen 2024-2025 zijn gepubliceerd

17-6-2024
De teamindelingen van de jeugdteams (met uitzondering van de Benjamins) voor het seizoen 2024-2025 zijn gepubliceerd, de indelingen zijn te bekijken via Mijn MHV (onder documenten) op https://www.mhvmaarssen.nl.

Uitgangspunten bij de teamindelingen
Plezier en hockey met gelijkgestemden zijn voor MHV de belangrijkste drijfveren voor de indeling. In de overzichten van de teamindelingen is terug te zien hoeveel teams per categorie en per niveau zijn ingedeeld.

Heb je vragen en/of opmerkingen over de teamindelingen, stuur dan een mail naar [email protected].

Indelingen Benjamins
De teamindeling van de Benjamins volgt tijdens de Benjamins BBQ op vrijdag 21 juni.

MHV App
De nieuwe teamgegevens van seizoen 2024-2025, met daarbij de contactgegevens van je teamgenoten, zijn zichtbaar in de MHV App. Ook zal via de website het voorlopige trainingsschema (geheel onder voorbehoud) van seizoen 2024-2025 zichtbaar worden, in dit schema kunnen dus nog wijzigingen plaatsvinden.

Team Start Up
MHV organiseert op zaterdag 22 juni 2024 de Team Start Up om kennis te maken met de nieuwe teamgenoten en afspraken te maken ten behoeve van komend seizoen. Zie jouw moment in de MHV App. Verdere informatie volgt.

Start seizoen 2024-2025
Alle reguliere jeugdtrainingen starten in de week van 26 augustus.

Trainingen kunnen worden afgestemd via [email protected], oefenwedstrijden via [email protected].

Nieuwe leden zijn welkom
Zit je in een team met weinig spelers? Neem je klasgenoten, studiegenoten, buren en vrienden mee naar MHV! Een proeftraining is altijd te organiseren, neem hiervoor contact op met [email protected].