MHV doet mee met de Grote Clubactie!

21-7-2017
Nieuwsafbeelding
Elk jaar vindt in september tot november de landelijke Grote Clubactie plaats. MHV Maarssen doet dit jaar mee!



Tribune voor MHV


Met de opbrengst van de Grote Club Actie willen we de aanschaf en de plaatsing bekostigen van een tribune bij Rabobankveld (1)! Op de foto zien jullie een voorbeeld van zo’n tribune in rood-blauw. MHV gaat uiteraard voor oranje-blauw!



Wat is de Grote Clubactie?


De Grote Clubactie is een loterij voor Nederlandse verenigingen, waarmee extra inkomsten voor clubs ingezameld kunnen worden en hele leuke prijzen te verdienen zijn. Als club willen we zo veel mogelijk loten verkopen à € 3,00 per lot. Per lot gaat maar liefst € 2,40 naar ons doel: de tribune!



Hoe werkt de Grote Clubactie?


De Grote Clubactie werkt middels het verkopen van loten via een verkoopboekje. Betaling van de loten gaat met een eenmalige machtiging. Leden hoeven niet met cash geld over straat, wel zo veilig. We willen dan ook zoveel mogelijk (jeugd) leden van harte uitnodigen om zoveel mogelijk loten te gaan verkopen aan familie, vrienden, buren, collega’s et cetera.



Prijzen winnen!


De Grote Clubactie stelt diverse prijzen ter beschikking, zie daarvoor https://clubactie.nl/prijzen
Met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000!
MHV stelt ook diverse prijzen ter beschikking voor de verkopende leden, bijvoorbeeld een prijs voor de beste verkoper van MHV en het best verkopende team. Daarover later meer.



De Grote Clubactie start op zaterdag 16 september. Vanaf die dag kan de lotenverkoop beginnen. Op naar een tribune voor MHV Maarssen!