Dát is typerend voor Xenia, onze duo-voorzitter die is genomineerd als clubheld 2017 v"/> MHV Maarssen

Stem op Xenia als clubheld 2017 & win 10.000 euro voor MHV!

15-10-2017
Nieuwsafbeelding
"Ik wil me er niet mee bemoeien, maar…."


Dát is typerend voor Xenia, onze duo-voorzitter die is genomineerd als clubheld 2017 voor MHV Maarssen!


Wie kent haar niet, met haar enthousiasme en tomeloze energie? Xenia is overal bij. Ze was de afgelopen jaren actief als Coördinator Activiteiten en organiseerde zo ongeveer alle feesten op MHV. Van het Sinterklaasfeest tot de Meet The Parents Party, van de E-disco tot het A-feest. Ook was zij initiator van de nu niet meer weg te denken Benjamins BBQ en nog altijd is ze de drijvende kracht achter de jaarlijkse spectaculaire opening van het seizoen. Ze is daarbij altijd als eerste present om op te bouwen en gaat als laatste weg om op te ruimen. Zonder uitzondering.


Sinds vorig seizoen vervult Xenia de rol van bestuursvoorzitter Verenigingszaken. Zij vertegenwoordigt hierbij MHV Maarssen zowel intern als extern op diverse fronten. Als dat geen clubheld is…


Kortom, met Xenia hebben wij de X-factor in huis, dus stem nu direct en help MHV Maarssen maar liefst 10.000,- euro winnen! https://utrecht.clubheld2017.nl/?sti=5a6af844e856f0aa6758dae08b5c2dec#did7615


Xenia staat nu bovenaan in Stichtse Vecht met 135 stemmen! Top, dank aan iedereen die gestemd heeft, maar om landelijk kans te maken moeten er nog meer bij. Dus heb je nog niet gestemd, doe het nu en stuur vooral deze link door naar vrienden en familie. Je hoeft geen lid van MHV te zijn om je stem uit te mogen brengen. 


Wat is de clubhelden verkiezing? 
Vanaf 27 september 2017 gaan we in iedere gemeente van Nederland op zoek naar de leukste, beste, trouwste en meest bijzondere vrijwilligers die zich actief inzetten voor hun sportvereniging. In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Er worden 15 regiowinnaars verkozen waaruit de vakjury de landelijke winnaar selecteert. Hij of zij mag zich een jaar lang dé clubheld van Nederland noemen en ontvangt een cheque met 10.000,- euro voor de vereniging!