Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 20 april 2024
Tijd T/U Team Tegen team
08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

Vanaf vandaag, stem op het goede doel!

1-11-2017
MHV is een hockeyclub met een groot hart.


Daarom doneert MHV elk seizoen een percentage van onze sponsorgelden aan een lokaal en landelijk goed doel.


Welke doelen dat worden, wordt bepaald door de leden van MHV!


Vanaf vandaag kun je je stem uitbrengen op jouw favoriete goede doel. Dit kan middels onderstaande poll. Je kunt stemmen tot 20 november. Eind november wordt dan bekend gemaakt welke goede doelen MHV dit seizoen zal ondersteunen.

De geselecteerde landelijke goede doelen zijn:

1. Duchenne Parent Project (https://duchenne.nl)


3. Stichting Wigwam (https://www.stichtingwigwam.nl)


De geselecteerde lokale goede doelen zijn:

1. Jeugdsportfonds Stichtse Vecht (https://www.jeugdsportfonds.nl)

2. Kinderboerderij "De Vechtse Hoeve” (http://kinderboerderijdevechtsehoeve.nl)

3. Speeltuin ’t Schilderskwartier (http://www.speeltuinmaarssendorp.simpsite.nl)


============================


Informatie Landelijke Doelen:


1. Duchenne Parent Project

‘Omdat onze zoons het niet op eigen kracht kunnen, hebben we ons, als ouders, twintig jaar geleden verenigd in het Duchenne Parent Project. Om wetenschappers, artsen en bedrijven in beweging te krijgen om onderzoek te versnellen voor een behandeling of een geneesmiddel voor Duchenne Spierdystrofie. En om betere zorg en hulpmiddelen te ontwikkelen voor de jongens!’


2. KiKa

KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker. KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen.


3. Stichting Wigwam

Stichting Wigwam organiseert naast Wigwamvakanties ook diverse Wigwamactiviteiten. De Wigwamvakanties en -activiteiten worden gecoördineerd vanuit het landelijk kantoor in Valkenburg a/d Geul. Het team bestaat uit 5 parttime medewerkers. De voorbereiding en uitvoering van de Wigwamvakanties en -activiteiten zijn verder in handen van projectleiders, assistent-projectleiders en vele vrijwilligers.


Informatie Lokale Doelen:


1. Jeugdsportfonds Stichtse Vecht

Alle kinderen in Utrecht moeten kunnen sporten, niemand buitenspel! Vaak betalen ouders de sportactiviteiten van hun kind, maar als dat financieel niet mogelijk is, probeert het Jeugdsportfonds bij te springen.


2. Kinderboerderij "De Vechtse Hoeve”

Kinderboerderij "De Vechtse Hoeve” in Maarssen bestaat sinds 1989 en heeft zich in die periode een niet weg te denken plaats binnen de Maarssense gemeenschap verworven. De beheerder zorgt er samen met bestuur en vrijwilligers voor dat de kinderboerderij 7 dagen per week geopend is en dat er vele activiteiten worden georganiseerd. Jaarlijks wordt de kinderboerderij bezocht door meer dan 30.000 bezoekers. De Vechtse Hoeve biedt ook stageplaatsen aan o.a. leerlingen van het Wellant College, kinderen met autisme, kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, mensen die (tijdelijk) werkeloos zijn, mensen met een burn-out, enz.


3. Speeltuin ’t Schilderskwartier

Deze bijzondere speeltuin midden in Maarssen bestaat al 59 jaar en wordt gerund door een aantal zeer betrokken vrijwilligers. De speeltuin is een verlengstuk van de wijk en voorziet in een sociale behoefte.