Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

08:30 Thuis Meisjes Onder 10-4 HMHC MO10-Londen

Tophockey bij MHV in nieuw pakken

21-10-2018
Nieuwsafbeelding
Recent zijn de 1ste jeugdteams jongens A en B in nieuwe teamkleding gestoken van hun sponsoren. Beide teams spelen dit seizoen op zeer hoog niveau in de competitie en daar hoort natuurlijk een uniforme outfit bij. Hoofdsponsor Global School for Entrepeneurship (www.globalschoolforentrepreneurship.com) en Co-sponsoren Caroline Bijsterveld en Erik Rovers hebben dit samen mogelijk gemaakt. Vorig seizoen kregen alle junioren en seniorenteams van MHV al een vernieuwd officieel wedstrijd shirt. Zo doen we dat bij MHV.

Afgelopen weken hebben de jongens A1 en B1 gestreden om zo hoog mogelijk te kunnen spelen dit seizoen. JB1 is nog bezig met een plaats te veroveren in de sub-top.

Zaterdag speelde de JA1 in de voorcompetitie hun laatste uitwedstrijd tegen Naarden A1. Op het spel stond een plek in de play-offs landelijk. Plaatsing zou binnen zijn bij de kleinst mogelijke overwinning. Het was een geweldige wedstrijd, alles zat erin. Strijd, drama, kaarten, dubieuze strafcorners, onzekere scheidsrechters. Maarssen kwam in de eerste 20 minuten met briljant hockey op een 3-0 voorsprong, de play-offs waren binnen handbereik. Het legioen scandeerde ‘de beer is los’ en ze zaten geweldig te genieten, wat een wedstrijd en wat een prestatie zat er aan te komen. Vlak voor rust maakte Naarden de 1-3. We gingen goed gemutst de rust in. Ook in de 2de helft werd briljant hockey gespeeld door onze mannen, maar natuurlijk nam de druk vanuit Naarden enorm toe. Na 10 minuten in de 2de helft maakt Naarden met een strafcorner 2-3. Met deze stand zouden we ons nog steeds plaatsen. 7 minuten voor het einde wederom een strafcorner voor Naarden en het werd 3-3. Een ongewenste stand en een dramatische ontwikkeling. En dan, in de laatste minuut een strafcorner voor Maarsen, onze killer werd ingezet. Maar om onbegrijpelijke reden werd de strafcorner gecanceld. Iedereen overstuur, maar het mocht niet baten. De eindstand werd 3-3. Het voelde als een verlies, onze mannen teleurgesteld en op dat moment terecht.

Maar dit seizoen is er dus gewoon wel weer en nog meer TOP-hockey te zien bij MHV. Ondanks het gelijkspel bij Naarden spelen de jongens Super-A. Dat is voor het eerst in de geschiedenis van MHV.

Op foto hoofdsponsor Thomas Blekman, Co-founder and Dean Global School for Entrepreneurship (globalschoolforentrepreneurship.com) en Co-sponsors Caroline Bijsterveld en Erik Rovers, beiden moeder en vader van Bram en Bouke uit respectievelijk de jongens A1 en B1.