Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 2 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 22 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
14:30 Thuis Heren B 35+ Gooische Hockey Club H35E
14:45 Thuis Dames Jong 1 Hockeyclub SCHC DJ27

Betalen op MHV

Afrekenen bij de bar van MHV Maarssen kan op twee manieren:
  • Met de MHV Clubcard
  • Met je gewone PIN-pas

Met contant geld afrekenen is NIET mogelijk bij MHV Maarssen!


MHV Clubcard

De MHV Clubcard heeft prettige voordelen: je hebt overzicht en controle over je bar-uitgaven (of die van je kind) en je kunt gemakkelijk zonder pincode betalen.

Je kunt de MHV Clubcard gebruiken door deze op te laden. Het opladen van de Clubcard kan op 2 manieren:
  • Thuis met iDEAL (minimaal € 10,-): login op Mijn MHV, klik op Mijn profiel en vervolgens op Inloggen Mijn KNIP. Je bent nu in de omgeving van de Clubcard waar je direct kun opwaarderen.
  • In het clubhuis met je gewone PIN-pas (minimaal € 10,-).

Veelgestelde vragen over de MHV Clubcard
Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen rondom de MHV Clubcard. 


Hoe werkt betalen met de Clubcard?
De MHV Clubcard is een praktisch betaalmiddel dat je het nodige gemak en voordeel oplevert. Met deze persoonlijke Clubcard kun je bij MHV Maarssen aan de bar afrekenen. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met je persoonsgegevens. Deze worden in geen geval aan anderen verstrekt.

Bij een Clubcard betaling heb je geen pincode nodig. Om af te rekenen leg je de Clubcard op de kaartlezer van de kassa, dat is alles. Wanneer onvoldoende saldo op de kaart staat dan kan de betaling omgezet worden in een PIN-betaling of een betaling met een andere Clubcard.

Welke kosten zijn verbonden aan de MHV Clubcard?
Clubcards zijn voor iedereen te koop; voor leden, maar bijvoorbeeld ook voor ouders van jeugdleden of teams (handig voor de bierpot). Je betaalt dan € 10,- voor de Clubcard en krijgt € 7,50 bartegoed.

Het opladen en het gebruik van de MHV Clubcard is helemaal gratis.

Hoe activeer ik mijn MHV Clubcard?
Je MHV Clubcard is al geactiveerd. Je kunt ‘m meteen gebruiken. Om de clubcard online op te kunnen waarderen of om een leeftijdsgrens aan te geven (in verband met kopen van alcoholische dranken), moet je je wel aanmelden via het aanmeldformulier.

Hoe kan ik saldo laden op mijn Clubcard?
Dat kan aan de bar in het clubhuis of via internet (iDEAL).

In het eerste geval betaal je met je PIN-pas en wordt het bedrag direct op je Clubcard gezet. Om je Clubcard via internet op te laden ga je naar Mijn MHV - Mijn profiel - Inloggen Mijn KNIP. Voordat je de clubcard via internet kunt opwaarderen, moet je je wel eerst aanmelden via het aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je een mail met inloggegevens. Met iDEAL is het op te waarderen bedrag minimaal € 10,- en maximaal € 200,- per transactie. Kies je voor opladen aan de kassa van MHV Maarssen, dan is het minimale bedrag ook € 10,-.

Kan ik met mijn Clubcard ook ergens anders betalen?
Nee, met het tegoed op je Clubcard kan alleen bij MHV Maarssen worden afgerekend.

Kan saldo worden teruggestort of uitgekeerd?
Saldo dat op de MHV Clubcard staat kan alleen worden teruggestort op een bankrekening bij beëindiging van het lidmaatschap.


Hoe weet ik wat mijn actuele saldo is?
Bij het afrekenen wordt het actuele saldo op het klantendisplay achterop de kassa. Je kunt ook om een bonnetje vragen. Op de bon staan de consumpties en het actuele saldo. Je kunt het barpersoneel ook vragen om op "Saldo” te drukken en de pas door de kassalezer te halen. Het saldo wordt dan getoond.

Een andere mogelijkheid is in te loggen op Mijn MHV - Mijn profiel. Hier kun je je saldo en gebruikte consumpties inzien, gegevens wijzigen en je pas opwaarderen middels iDEAL. Bovendien is het mogelijk om:
  • Rekeningen te koppelen, zodat bijv. alle gezinsleden vanuit dezelfde rekening betalen.
  • Log-ins koppelen, de rekeningen blijven apart maar de bestedingen kunnen wel worden ingezien vanuit 1 log-in (misschien handig als je wilt weten wat je kinderen zoal aan de bar kopen).
Als je een of beide opties wilt activeren, kun je een mail met wens en de betreffende pasnummers sturen naar: [email protected].

Wat doe ik als ik het niet eens ben met een saldo-afboeking?

Het is mogelijk om een transactie te corrigeren. Neem hiervoor contact op via het formulier.

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?
Na inloggen kun je onder de menuoptie ‘Gebruikersgegevens’ je gegevens wijzigen.

Ik heb geen e-mail met wachtwoord ontvangen, wat moet ik doen?
Per e-mail ontvang je de benodigde inloggegevens. Indien je geen gegevens hebt ontvangen, dan is je e-mailadres waarschijnlijk niet bekend bij de club. Stuur een mail naar [email protected], én log even in op 'Mijn MHV' om je e-mailadres te registreren. Dit is belangrijk, want mocht je je pasje kwijt raken, dan kun je de pas blokkeren door in te loggen.

Wat moet ik doen bij diefstal of vermissing en ben ik dan mijn saldo kwijt?

Blokkeer je MHV Clubcard zo snel mogelijk. Na inloggen kan je onder de menuoptie ‘Passen’ inzoomen op je pasnummer, en kun je de betreffende pas blokkeren. Het saldo blijft gewoon op de server staan maar snel blokkeren is wel van belang omdat de vinder misbruik zou kunnen maken van je MHV Clubcard.
Een vervangende kun je aanschaffen bij de bar. Je betaalt € 10,- en krijgt dan direct een nieuwe pas met € 7,50 tegoed. Vervolgens kun je het tegoed van je oude pas laten overzetten naar je nieuwe pas. Dat doe je via dit formulier.


Wat moet ik doen indien mijn MHV Clubcard niet werkt?
Laat het weten via dit formulier.


Hoe kom ik aan een nieuwe MHV Clubcard?
Deze kun je kopen bij de bar. Kosten bedragen € 10,-, de nieuwe pas heeft een saldo van € 7,50. Je kunt de nieuwe pas registreren via dit formulier.


Wat te doen bij beëindiging van mijn lidmaatschap?
Na beëindiging van je lidmaatschap kan het saldo worden gerestitueerd. Stuur hiertoe een verzoek via het formulier.


Kunnen niet-leden (bijvoorbeeld ouders) ook een MHV Clubcard aanvragen? 
Ja dat kan. Losse passen zijn aan de bar verkrijgbaar. Iedereen kan deze kopen. Je betaalt eenmalig € 10,- kosten, en krijgt een startsaldo van € 7,50 cadeau. Deze Clubcard kan ook opgewaardeerd via iDeal en aan de bar. Wij adviseren je de pas ook te registreren, want mocht je je pasje kwijt raken, dan kun je de pas blokkeren door in te loggen. Registreren doe je via het formulier.

Hoe zit het met de MHV Clubcard voor minderjarige leden?
Voor ouders/verzorgers van minderjarige leden bestaat de mogelijkheid om het saldobeheer over de Clubcard voor hun kind te voeren. Hiermee kun je opwaarderen en inzien wat is geconsumeerd met de pas. Het is mogelijk om:
  • Rekeningen te koppelen, zodat bijvoorbeeld alle gezinsleden vanuit dezelfde rekening betalen.
  • Log-ins koppelen, de rekeningen blijven apart maar de bestedingen kunnen wel worden ingezien vanuit 1 log-in (misschien handig als je wilt weten wat je kinderen zoal aan de bar kopen). Neem hiertoe contact op via het formulier.

Bestaat een MHV Clubcard voor teams?
Ja. Per team kan een kaart worden gekocht aan de bar. Deze kaart kost € 10,- en is voorzien van € 7,50 saldo voor aan de bar. Deze Clubcard kan ook opgewaardeerd via iDeal en aan de bar.
Wij adviseren je de pas ook te registreren, want mocht je je pasje kwijt raken, dan kun je de pas blokkeren door in te loggen. Registreren doe je via het formulier.

Heb je na het lezen van de bovenstaande veelgestelde vragen toch nog een vraag?
Vul het formulier in en je krijgt snel een antwoord.