Keepers

MHV Maarssen biedt keeperstrainingen aan voor de jongste jeugd (O9 en O10), junioren (O12, O14, O16 en O18) en senioren (O25, regulier, 30+ en 45+). De twee hoofdtrainers, Femke en Jurjen, werken samen met een team van ervaren trainers aan gebalanceerde trainingen voor alle niveaus om zo het allerbeste uit de keepers te halen.

Jongste jeugd
Op vrijdag worden voor de jongste jeugd trainingen aangeboden voor keepers die het komende weekend aan de beurt zijn om bij hun wedstrijd te keepen. Tijdens deze trainingen worden op een speelse manier de basistechnieken aangeleerd zodat de keeper houvast heeft tijdens zijn/haar (allereerste) beurt als keeper.
Uiteraard verwelkomen wij ook keepers die ambitie hebben om in de toekomst een vaste keeper te worden en graag nog beter willen worden. In overleg kunnen deze enthousiaste keepers aansluiten bij de reguliere keeperstrainingen op de maandag.

De trainingen worden op de vrijdagavond voor elk competitieweekend gegeven op de volgende tijden:
O9-jeugd: 16:00 - 17:00
O10-jeugd: 17:00 - 18:00

*Vanwege de capaciteit kunnen wij alleen keepers verwelkomen die ook daadwerkelijk de komende wedstrijd gaan keepen. Mocht een keeper de ambitie hebben om vast te gaan keepen, neem dan contact op met de hoofdtrainers via [email protected].

Junioren/Senioren
Maandagavond staat in het teken van de keeperstraining voor alle vaste keepers vanaf de O12-jeugd tot aan de 45+. Per jeugdlijn worden deze keepers ingedeeld en trainen daarom ook altijd met leeftijdsgenoten. Deze trainingen bestaan uit een kwartier warming-up en driekwartier techniektraining. Zorg dat je een kwartier voor aanvang aangekleed aanwezig bent voor de warming-up.
Deelnemende keepers kunnen hun trainingstijd zien met behulp van de MHV App en hier ook hun aanwezigheid aangeven.

* Ben jij een keeper bij een andere vereniging of ben je speler op MHV en denk je erover om keeper te worden? Neem dan contact op met de hoofdtrainers via [email protected] en dan gaan wij samen met jou aan de slag!

Materialen
Keepers krijgen vanuit MHV materialen in bruikleen aangeboden. Deze worden beheerd door de afdeling keepers in de materiaalcommissie. Is je materiaal kapot, kwijt of heb je andere vragen/opmerkingen? Neem dan contact op via [email protected].

Met vriendelijke groet,

Keeperscommissie MHV