Toernooien

Toernooien zoeken
Teams die aan een toernooi willen meedoen dienen zelf een toernooi uit te zoeken en zich in te schrijven. Let op: voor deelname aan meerdaagse toernooien gelden speciale afspraken; zie onderaan deze pagina.

Shake Hands toernooi voor alle D&C-teams
Dit toernooi wordt georganiseerd door Loenen en Maarssen samen. Voor meer informatie: www.shakehandstoernooi.nl.

Onderlinge toernooien
Regelmatig worden kleine toernooitjes georganiseerd. Dit wordt in principe door de coaches/teammanagers van het team georganiseerd. Je kunt de oefenwedstrijdenmodule in de MHV App en MIJN MHV gebruiken om in contact te komen met tegenstanders.

Wilt u Maarssen teams uitnodigen voor een toernooi?
U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected].

Begeleiding meerdaagse toernooien
Aan het eind van het seizoen is het meestal de tijd voor toernooien. Veel MHV-teams doen daar met veel plezier aan mee.

Helaas gaat er bij meerdaagse toernooien regelmatig iets mis qua gedrag van spelers. Zeker bij A&B-jeugd kan het alcoholgebruik soms fors uit de hand lopen. Aangezien teams namens en vanuit MHV deelnemen, willen we graag zorg dragen dat MHV-teams zich naar behoren gedragen. Vandaar dat we binnen MHV ten aanzien van meerdaagse toernooien twee eisen hanteren:
  • Juniorenteams die aan meerdaagse toernooien meedoen, moeten minimaal door twee volwassen, ouder dan 23-jaar, permanent begeleid worden. De begeleiders zijn verantwoordelijk voor de gang van zaken. De begeleiders dienen ook 's avonds en 's nachts aanwezig zijn om te voorkomen dat junioren over grenzen heen gaan.
  • Elk team dat meedoet aan een meerdaags toernooi, is verplicht dit te melden bij het bestuur, onder vermelding van de namen van de begeleiders, inclusief hun mobiele telefoonnummers, via [email protected].