Tenue

Tijdens de training is er géén vast tenue voorgeschreven. Tijdens wedstrijden dragen de leden van MHV het officiĆ«le MHV-tenue. Bitje en scheenbeschermers zijn tijdens alle hockeyactiviteiten verplicht.


De uitrusting voor keepers wordt door MHV aan de keeper in bruikleen gegeven. De keeper is verantwoordelijk voor de uitrusting en zorgt voor het onderhoud.


MHV speelt haar wedstrijden in een korenblauw shirt met oranje accenten, een donkerblauw broekje of rokje en oranje kousen. Alle onderdelen van het tenue zijn voorzien van het MHV-logo en leden dienen in een recente versie van het MHV-tenue te spelen.


Indien een team van MHV bij een uitwedstrijd niet in het standaardtenue kan spelen, dan zal het aantreden in een wit shirt met donkerblauwe broek en witte kousen. Indien noodzakelijk, kunnen bij uitwedstrijden, beide tenues gecombineerd worden (blauw shirt met witte kousen of wit shirt met oranje kousen).


Keepers spelen hun wedstrijden in het officiƫle keeperstenue van MHV, tevens te koop via de kledingshop. Het shirt dient afwijkend te zijn van de tenues van beide teams.
Aanschaffen MHV-kleding

Het MHV-wedstrijdtenue, de overige MHV-kleding en hockeyattributen zijn aan te schaffen via HockeyGear.eu.